Kontrola refluxu
maly ma 6,5mes.a mame ist na kontrolu refluxu.a kazali mi ako 6,5 mesacnemu od polnoci nejest CO MI JE DIVNE!pytala som sa zanmej jej maly ma 5,5m a kazali mu nejest 3hod pred vysetrenim.mamicky mate skusenost s kontrolou refluxu kolko vam bolo povedane aby male nepapalo pred vysetrenim.ja skusam uz teraz mu nedat papat ale nevydrzime.podla mna je vela 8hod,nejest takemu malemu.ako 3 mes.bolo kazane nejest 3 hodky a teraz taky skok????????dakujem za nazory. 😉
Obidve moje deti mali reflux a nikdy nam nekazali nejest. Dokonca pred sonom sa musel napit caju, aby lekarka videla, ako to vybieha hore.
my tiez ideme na kontrolu akurat teraz zaciatkom marca a nemame jest tri hodiny pred vysetrenim, neviem si predstavit ze by mi mala vydrzala osem hodin bez mliecka a to ani nie je velky jedak 🙂
ano je to krute a tak mi nedalo musela som tam zavolat ze on nevydrzi tak ze mu mam dat obycajne mlieko a 3-4hod pred vysetrenim.zrejme sme sa nepochopili.myslela ze mu chem dat ARkove mlieko a popri tom mi ona kazala ze davat den pred tym obycajne ze nesmie AR kove.takze mame to vyjasnene.normalne som spavat nemohla ze ako my ideme vydrzat.

ahoj, naša mala tiež reflux a pred vyšetrením nemala papať tri hodiny. Od polnoci mi to príde dosť kruté. 😠