Konvička na výplach nosa - skúsenosti
Mamičky, máte skúsesnosti s týmto výrobkom?

Ahojte, neviete mi poradiť čo robím zle ak synovi nevyteká a zda sa, že ani nevteká voda do nosa z krhličky? Mali sme dospelácku, dnes som mu kúpila detskú a stále nic. Môže to súvisieť s veľkou nosnou mandľou? Má ju na 2-3 stupeň. Má 6 rokov. Teraz má nádchu ale vie dýchať nosom takže to asi bude "len" tá mandľa a nie sopel lebo ani nemá čo vysmrkať už.
Nemám s týmto skusenosti, aqle velmi sa mi páči ked aj bábatkám striekačkou preplachujú ! Len som sa stále bála spravit, ale musí to byť fantastické !!! i ked možno pre nich nepríjemné !?
@lindusa30 preplachovat môžete viackrát za deň, podľa potreby vždy keď si musíte vyfukat nos, inak pokiaľ nie sú ťažkosti rano a večer
@genkai271 ale môj syn nemá vôbec sopel. Iba veľkú mandľu. Vždy sa mu zväčší po infekte, ktorý trvá čo len dva dni. Aj teraz, 2 dni mal sopel iba priesvitný, našťastie sa mi to podarilo zlikvidovať hneď v zárodku ale mandľa sa tak zväčšila že ho počujem ako dýcha z detskej až do spálne. Krhlovať už nechce lebo ho to štípalo. Zvažujem zasa ten výber.
Máme tie najlepšie skúsenosti.. odporúčam..už ju používame celá rodina..štípať by to nemalo, to je potom asi silný roztok..občas zatečie aj mimo, nehovorím, že je to príjemné, ale dá sa to vydržať..
@olivka84 malý nechcel krhlovať a v piatok 15.6. sme boli na vybratí nosnej mandle. Napriek tomu že teraz ako sa oteplilo dobre dychal, aj ušká mal v áčkových hodnotách, rozhodla som sa nakoniec pre výber. Mali sme ísť už 13.4. ale vtedy som to 2 dni pred operáciou zrušila a o ďalšie dva dni mi ochorel a zasa som mu musela dávať trifed aby mohol dýchať lebo tá mandľa zasa narástla. Tak som sa nakoniec rozhodla pre výber a čakali sme ďalšie 2 mesiace. Bolo to pre mňa ťažké rozhodnutie lebo mám informácie a kopu prečítaných článkov či už z medicíny alebo z prírodného liecitelstva. Skúšala som mu dávať aj dve kúry s renolom (to je čínska medicína) ale nezabralo. Lekárka mi tesne pred operáciou keď videla že stále váham povedala, že väčšina rodičov ktorí zrušia operáciu v máji alebo v júni sa aj tak na jeseň prihlásia znova. Môj malý mal tú mandľu zväčšenú na 3.stupen asi od 3-4 rokov. Riešili sme to každú zimu že napriek tomu, že nemal sopel, nevedel dýchať a mával aj apnotické pauzy. Pol roka bolo dobre a pol roka zle. Starší syn ju má tiež vonku, ale v jeho prípade nebolo čo riešiť. Musela ísť von v každom prípade. Tak držím palce pri rozhodovaní 😉.
No baby ani mne to nejde.Lejem do lavej dierkya a z pravej nic neteciepoužiť a ani naopaksa .super co teraz s tou vodou v nosepondelok ,preplach.som morskou solouvodou.
tiež sme začali používať konvičku a je to super vec. ani rôzne slané roztoky tak neprečistia ako toto..
@kakaovyrez my tak isto pri zelených soploch a stále. Som to len pomôže …

@genkai271 ako velmi ju mal zvacsenu? Aj moj syn ju ma velku. 3.stupen. Lekarka nam odporucila operaciu. Mali sme ist 13.4. ale boli sme na kontrole a povedala ze uska na uz OK tak to mame zrusit. 4 dni po kontrole prechladol,zas ma sopel a aj velku mandlu. Mam krhlu doma ale dospelácku. Dnes sme skusali,ale netecie mu to do nosa. Objednala som detsku. Ako casto ste robili preplachy?