icon

Korona u ročného dieťaťa

kati1303
3. jan 2021

Ahojte,chcem sa opytat niečo ohladom korony. Sme v karantene uz 11 dni...boli sme s pozitivnym clovekom,testy sme si robili na 6 den od kontaktu-obaja negativni(ja aj muž). Priznaky nam zacali na dalsi den po testovani-horucka,slabosť,bolest celeho tela. Muž mal aj stratu cuchu a chuti. Mne priznaky trvali len 1 deň, jemu 4 dni. Uz sme v poriadku. No ale k veci...mame dve deti, starsi syn 3 rocny “iba” kasle. Mladsi 1 rocny mal uz pred kontaktom s pozitivnym sopliky a kasel. Trva mu to dodnes( uz dva tyzdne). A teraz k mojej otazke. Vcera mal mladsi vysoke horucky-z nicoho nič 39 a viac. Celu noc sme zrazali liekmi plus zabaly. Moze byt ze sa u neho virus prejavil az po tolkych dnoch? Lebo popravde nejde mi do hlavy ze cely cas nič a zrazu len tak vysoke teploty?po 11 dnoch od kontaktu s pozitivnym? Ani jest mu nechuti a to on je velky jedák. Mali ste to niektora podobne? Zajtra samozrejme volam pediatričke...kedze teraz sviatky plus vikend,nedalo sa nič riesit s dr. Dakujem za kazdu odpoveď. Pekny den prajem

Strana
z3
november1111
Odpoveď bola odstránená
Strana
z3