icon

Kožné problémy u detí

02sisa02
Dnes o 15:40

Dobrý deň chcem sa informovať dcére sa robí takéto niečo za uchom.
Čo jej mám na to dať,niečo mi odporučte. Dakujem

Kožné problémy u detí
viestta
Dnes o 16:20

zvycajne to byva mykoza, kup fungicidin a naterajte 2x denne, minimalne tyzden lepsie 10 dni ab sa to prelieilo, ked nepomoze treba ist na kozne. Neviem ci pediater moze predpisat nejake animykotika v masti

lucijalucy
Dnes o 17:47

Ja by som neskúšala a nečakala. Kožnej nie je treba výmenný lístok, radšej ísť čím skôr aby sa jej uľavilo a vyliečilo.

bazarik84
Dnes o 18:32

Ma tam veľa odumretej kože, tie šupinky. Dcérke sa takto robia šupinky a keď to dlho neriešime, tak jej to začne mokvať.

Pomáha napatlať olivový olej (používam lekársky). Šupinky zmäknú a gázovým štvorčekom, ktorý je drsnejší než vatový tampón pozotierame.

A namastíme. Podľa mňa by pomohlo, keby si poriadne umývala za uškami, poriadne vyšúchala. Ale tak naučí sa.

Na to čo má Tvoja by sa už možno šikla atb. Ale skús ten oliváč a mastičku na zapareniny zatiaľ 😀.

anonym_8e5b35
Dnes o 21:06

@02sisa02 skús bio kokosový olej, je účinný pri mykóze a zmiešaj ho s kvapkou tea tree oleja. Kožné problémy často poukazujú na problém v črevách, obmedzte jej cukor, bielu múku a pridajte do stravy probiotické potraviny na ozdravenie črevnej mikroflóry a kostný vývar + vitamín D a omega3.