Kožný problém po Covide-19
Ahojte mamičky. Nevedela by nám niektorá pomôcť s týmto kožným problémom. Odkedy mala dcéra covid (február 2022) nevieme sa toho zbaviť. Mali sme najprv imunoglukan (kázala nám kúpiť pediatricka), po 2 dňoch pálenie a pupenceky, tak sme dostali Belogent (mali sme používať max. 5dni) ustúpilo to, ale nie celkovo. Za pár dní znova výsev okolo nosa. Dostali sme sa na kozne, kde nam predpisali skinoret (pokiaľ by nepomohol mame si kúpiť dermalibour-zatial ho ešte nemáme), ale po 4 dňoch užívania skinoretu zasa zhoršenie. Už som z toho zúfalá. Co by nám pomohlo sa toho zbaviť. Ďakujem za rady. Prikladám aj fotot

Toto s covidom nema nic...je to nieco ako herpes staci slabsia imunita, trochu prevhladnutia chytenie si nosa ci vdychnutie prachu az to skoci touto infekciou, ja to mavam tiez len mne tie pupaciky po par dnoch az znicia steny v nose do krvaveho stadia....takze jedine natierat kremom
@moniikka môj 6 mes syn keď mal seboroicku dermatitidu tak nám dr dala recept na ichtamolovú masť a masť s kys mliecnou.. zarábajú ich v lekárni.. ichtamol to pekne vysušil zošúpalo sa to a potom sme to začali natierať s masťou s kys mliecnou ktorá tú pokožku pekne premastila a vyživila.. ale teda to naše vyzeralo trochu inak tak neviem či ozaj vy máte seboreu
Áno, vyzerá to ako seboroická dermatitída. Vypýtaj si v lekárni od lekárničky nejaký krém na to.
@moniikka skúste krem s kyselinou mliečnou z lekárne https://www.najlekaren.eu/krem-s-kyselinou-mlie...
Vyskusala by som framikoin mastcku

@moniikka nápis do skupiny Zdravotníci na MK.
Skoré uzdravenie!