icon

Kožný problém

teodorka99
1. mar 2015

Zdravim Vas mamičky čo citate tieto riadky. Syn ma kozny problem vid.obrazok. Ihned sme isli k detskemu doktorovi, dal nam imazol a framikoin, ze mame vyskusat čo zaberie. Skusala som 2-3 dni, nezabralo nič (tak som s tymi mastami prestala). Robim kupele v repiku, po kupeli ked maleho vyberiem ma to celkom fajn farbu,vôbec to nie je take červene ale po 1-2 hodine to opat očervenie. Vratili sme so opat k doktorovi, odporučil nam Niveu proti zapareninam, ze mame vyskusat a ked nezaberie tak ku koznej. Nivea zabrala tak na 1 den, opat sa to vratilo. Nemeni to tvar ale farbu. Prosim Vas ktore mate s niečim takymto skusenost, čo to je a čo na to zabera??? dakujem za kazdu radu

Kožný problém
Strana
z2
anjelik14111
12. aug 2016

Teodorka prosim.ta co ti na to pomohlo moj syncek to ma tiez ale trocha viac a framikoin ani repik nam nepomaha a tiez z nicoho nic :(

majka_pb
7. apr 2017

@miska312 ahoj, prosim ta, to, co malo tvoje dievcatko za uskom bolo znamienko? Moj syn ma to iste na hlavicke. Dakujem 🙂

miska312
8. apr 2017

@majka_pb ahoj asi znamienko ma to tak od roka a niak sa to nemeni nezvecsuje tak zatial neriesim uz mi viac mamiciek pisalo co to ma co to ine moze byt ak nie znamienko?

majka_pb
9. apr 2017

Ide o to, že môj malý má presne takú škvrnku na čele. Pýtala som sa,na to lekárky, ktorá povedala, že môže ísť o znamienko, no nakoľko nás poslala na neurológiu začala som skúmať na internete a našla som, že môže ísť aj o príznak jednej choroby NF1... zatiaľ nerobím paniku, len zháňam informácie...

Strana
z2