Krém po opaľovaní pre dvojročné detičky

mirkaknm
1. júl 2020

Maminky, poradte nejake hydratacne mliecko po opalovani pre deticky vo veku 2 roky bez chemikalii, parabenov, sulfatov a neviem co este priadavaju do kremov.
Dakujem

nikpa
2. júl 2020

@mirkaknm po opaľovaní pre 2 ročné deti?? Snáď také malé deti sa neopaluju? Áno, pohybujú sa na slnku ale aj keď ste pri vode, malo by to byt striedmo, s ochranou hlavy a najlepšie s tričkom ale určite byť viac na chládku ako na slnku. V takom prípade mu ziadny krem po opaľovaní netreba.

emilka_1
2. júl 2020

@mirkaknm Weleda mlieko po opaľovaní. Je to prírodná kozmetika, obsahuje minerálne filtre.. Celkovo som s touto značkou spokojná.
Ale myslím, že stačí obyčajné hydratačné mlieko po kúpaní, netreba špeciálne po opaľovaní 🙂

ctrl
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
ctrl
2. júl 2020
ctrl
2. júl 2020

@mirkaknm výrobky sú na prírodnej báze .

mirkaknm
autor
2. júl 2020

Nemyslela som klasicky po opalovani ako pouzivame my velky 🙂 len z bazena a vody je pokozka sucha, tak nieco na nakremovanie telicka, tvaricky.

emilka_1
2. júl 2020

@mirkaknm hocičo od tej weledy ozaj, majú niekoľko výrobkov, na opalovanie, po opaľovaní, klasické hydratačné krémy, mlieka.. Bežne v DMke dostať 🙂

simca06022011
2. júl 2020

uplne obycajne detske telove mlieko... ake pouzivate.. nic dalsie extra vam netreba. My sme pouzivali klorane pre deti, a nakoniec ho pouziva cela rodina :DD

danusska
5. júl 2020

Mne sa osvedčila kozmetika z justu. Spokojnosť 😊