icon

Krívanie 1,5-ročného syna pri chôdzi

11. feb 2023

Ahojte. Nestretla ste sa s tým niektorá ?
Nemá zisdne bolesti len ako keby na jednu nohu kríva.

janinah
11. feb 2023

Ako dlho? Nebola viroza cca mesiac dozadu? Dávajte 2-3dni ibuprofen...nurofen,ibalgin.ked nepomôže tak ortopéd.vys.

dzescebuly
11. feb 2023

Nespadol?

andreatytler
12. feb 2023

Je mozne ze len objavil novy sposob ako chodit, ale radsej by som to dala prekontrolovat lekarke. Skusala si postlacat tu nohu od hora az dole? Tak male deti nevedia velmi dobre vyjadrit aj ked ich nieco boli. Ale ak ju ma zranenu, tak by mal skriknut alebo zaplakat ked mu ju stlacis na tom bolavom mieste.

rajc1nka
12. feb 2023

Moj syn krival asi ked mal 3 roky, v lete, nespadol,neudrel sa, tak som sa zlakla, vyzeralo to, ako keby ho bolela noha. Boli sme u ortopeda, samozrejme cakacka 3 tyzdne (a to bol sukromnik), vtedy uz chodil normalne. Povedal, ze niektore choroby (zapaly), sa nemusia prejavit soplom, ale prejavia sa zapalom v klboch (napr nohach). Treba ako povedala @janinah davat ibalgin nurofen a ked neprejde do dvoch tyzdnov,navstivit ortopeda. U nas to zrejme bolo, ze sym behal cez studenu vodu v lete na zahrade a a tam prechladol, len sme si to neuvedomilo, kedze nemal sopel ani teplotu. Drzim palce nech je lepsie