Krívanie dieťaťa
Ahojte, syncek dva dni dozadu zrazu zacal krivat, je teraz tyzden po chorobe, moze to byt aj tym? Citala som, ze sa to objavuje takto po chorobe, plus mal teraz aj dva dni viac namahy, viac chodil po schodoch…. Co myslite?
@pribinak nasadila som mu nurofen zatial, on prave nic nehovori, ze by ho bolelo, len kriva trochu
Môže mať po chorobe zápal bedrového kĺbu. Treba dávať nurofen. Išla by som k dr.
@nimika budem davat ten nurofen dalej a pondelok jej napisem
Dite nema pravo kulhat - muze to byt koxitida, to do pondelka fakt nepocka.
Presne vcera davala doktorka prispevok… hlavne uplny kludovy rezim- nohu nezatazivat, podavat nurofen a minimalne v pondelok k DR, pokial by nurofen nepomahal vobec alebo by sa stav nejako zhorsil, klb by viac bolel (alebo horucka napr.), tak vtedy chodte na pohotovost hned.. ale pokojne chodte aj zajtra cez den na pohotovost aj ked by sa to nezhorsilo, stav na to mate 🧐 prikladam este link na clanok od skvelej pediatricky (predpokladam ze aj pani vyssie reagovala na zaklade nej) https://mklife.cz/parainfekcni-koxitida-kdyz-di...

Že si mala dnes volať pediatricke. Kľudne môže mat následok z nejakej choroby menší zápal kĺbu