Krupicové vyrážky u detí: príčiny a rady?
Ahojte. Dieta malo pred dvoma tyzdnami nadchu a mierne zvysenu teplotu. Do 37.7.(ma 2r) po tyzdni to preslo a vyhodili sa jej taketo vyrazky pod pazuchami, na brusku ,kolenach, na stehnach. Na fotke to ma natrete ichtamolovou mastou, no nexabera. Kupeme v hypermangane. Na kozne ideme buduci pondelok. Neviete co to je? Prasok sme nemenili, ani nechutbala ziadnu novu potravinu tak ozaj neviem...
Su krupicove, telovej farby. Na stehnach nacervenale. Vdakq za rady!
@kacena4 vdaka za prispevok, dufam,ze to nebude ono.😱ked uz teraz ma vela potravinovych alergii. A co si na to davala,aby to zmizlo? Ci to zmizlo po vyluceni hit potravin?
Treba gastro a kozne, ries s pediatrickou vymenny listok na gastro, na kozne ti netreba
@taktotedanie jeeejda,dakujrm,uz chodime na alergologiu kvoli potravinovym alergiam a aj na kozne kvoli ekzemu. Myslite,ze na alergologii by jej tiez nevedeli zistit povod problemov ci?
Dobry den, prosim Vas, aka bola pricina tych vyrazok nakoniec? Nas 19-mesacny ma take iste vyrazky na brusku, v podpazusi, na kolene a na stehne. Myslela som si, ze je to alergicka reakcia na nejake jedlo, ale uz to ma tyzden a neprechadza mu to. Dakujem za odpoved.

moja sa takto vyhadzuje po jedle ma HIT