Krv v moči 2,5 ročného dieťaťa
Ahojte, mate niekto podobnú skúsenosť? Môj malý plne odplienkovy už rok, teraz ma 2,5 roka,,,, 3 dní za sebou sa mi začal pocikavat, volala som Dr. Ta mi medzi rečou povedala ze môžme skúsiť zobrať vzorku moču, či náhodou nieje pre chladený, tak som malého ráno zobudila, vycikal sa do skúmavky a za niesla som jej. Dnes mi volala ze zápal tam nemá ale ze ma tam červené krvinky 80....pytam sa jej co to znamená, tak vravela ze ešte raz pondelok mam doniesť moc a ze sa uvidí ďalej. Neviete co to môže byť? Na Google čítam len najhoršie co môže byt a vydržať takto do pondelka asi sa zbláznim. Malemu nič nieje, od piatku sa mi vysypal okolo úst trocha, to je všetko. Ináč sa hraje pekne, už sa aj pýta zasa na WC. Viete mi niekto poradiť, alebo je tu po prípade nejaká Dr? Tiež mu nechuti jest ale to už dlhšiu dobu
som to blbo napisala, akoze som to napisala vseobecne, lebo taketo stavy tiez poznam a zazila som.

@majamat ahojte žienky,, no včera som bola aj s malým na odber krvi aj, aj som opäť vzala moc, výsledky boli až dnes. A sú ôk, žiadna krv v moči už, dávala som mu urologicky čaj celý víkend plus som mu nestahovala predkožku aby náhodou aj s toho tam nebola ta krv. A čuduj sa svete moc ma ôk už, a krv sme odobrali preto lebo sa mi malý vyhadzal po tvári a ani po fenistile sa mu to ne zlepšilo, a strašne mi cez víkend obledol, ale aj krv je v poriadku chvalabohu 🙏🙏🙏 tak asi prekonal nejakú virozu alebo infekciu... Ďakujem vám žienky za rady 🥰