Krvácanie z nosa počas spánku

mishadudy
7. aug 2018

Ahojte..mojmu 5 rocnemu synovi sa pusta pocas spanku krv. Prvy krat sa mu pustila este minuly rok v lete, potom dlho nic a teraz za posledny tyzden uz 2x..myslite, ze to treba riesit radsej odborne alebo to len nechat zatial v tom, ze to je dedicne? Ja som s tym problem nemala, len manzel.

tova
8. aug 2018

moze zo sucheho vzduchu alebo ked ma alergie, mojej dcere sa dnes tiez pocas dna pustila krv z nosa. Nieje to nic vazne.

mishadudy
autor
8. aug 2018

@tova alergik nie je, tak asi skor z toho vzduchu..tak dakujem 🙂

robodracica
8. aug 2018

@mishadudy Ak by sa to opakovalo išlaby som na ORL... moze mat slave miesto na cieve kde mu to praska... oni mu to daju raz dva dokopy...

matabb73
8. aug 2018

@mishadudy dávajte mu vitamín c alebo askorutin. Je to na posilnenie ciev. Aj moja dcéra to máva a vitamin c vždy pomôže. Treba aj dostatočne piť.

monca1977
8. aug 2018

My mame ten isty problem,boli sme na ORL,doktorka mu cievku osetrila,dala nam masticku,kazdy vecer mame vytierat nostek.Dala mu uzivat Ascorutin,dva tyzdne bol pokoj a dnes v noci zasa krvacanie.tak asi to budeme musiet zopakovat.

mishadudy
autor
8. aug 2018

@monca197 ako osetrila tu cievku? Bolelo to?

monca1977
9. aug 2018

@mishadudy upozornila ,ze ho to moze stipat,a potom mu to vatovou tycinkou namocenou v nejakom roztoku akoby poleptala,dala mu tam kusok takej hmoty na zastavenie krvavania.Ale maly ani neplakal,tvrdil,ze to az tak nebolelo.

alami
9. aug 2018

@mishadudy no môj často krváca z nosa, ale raz sa tak stalo v noci a ja som ráno skoro skolabovala, keď som ho zbadala, on mal pod sebou ruku a celý komplet rukáv mal nasiaknutý krvou. Strašne som sa zľakla. Bolo to teda aj veľa krvi. Teda ak sa vám to stáva hlavne v noci,tak tohto by som sa bála. že to nemáš pod dohľadom. Choď radšej na ORL, ak sa malý nebojí.

mishadudy
autor
9. aug 2018

@alami praveze nas velky chlap ma panicny strach z lekarov..odkedy zacal s krvacanim z nosa, tak radsej spi s nami. Staci, ze trosku potiahne s nosom a uz som hore, takze ho aspon mam pod kontrolou. Dr nam zatial len predpise ascorutin a ze potom uvidime, ci nas posle na ORL..dnes napriklad mu isla z nosa krv aj cez den..

mishadudy
autor
9. aug 2018

@monca1977 tak to mate statocneho chlapca. Nasho boli vsetko. Jeho sa len trosku dotknete a uz ho to boli..D tak dufan, ze nebudemw musiet ist na ORL

mtsl
9. aug 2018

@mishadudy môj syn mal s tým veľký problém. Raz sme mu nevedeli zastaviť krvácanie 4 hodiny. Na ORL mu predpísala Ascorutín a keď sa spustí krvácanie urobiť z WC papiera alebo servítky tampón, nakvapkať Sanorin (kvapky do nosa - už si nepamätám prečo nie iné) dať do nošteka a trochu zatlačiť na pár sekúnd. Keď mu to na ORL ošetrili (bezbolestne za pár sekúnd) mali sme od krvácania skoro 2 roky pokoj. Teraz sa mu zas asi týždeň púšťa, tak čakám či sa scenár zopakuje.

judar
9. aug 2018

ja mam tento istý problem pomerne často ale počas dňa a to už sa mi stalo že som spala a zobudila som sa celá mokrá čo som nechápala...utrela som si rukou tvár zasvietila potme mobilom a cela ruka krvava a vtom som na sebe vrch uvidela krvavý a ešte 3/4 vankuša od krvi....ježiš maria to som sa tak vydesila že som začala jačať ....ráno hneď návšteva doktorky v nemocnici kde mi vypalovali mi cievy v nose a to nehovoriac o tom jak som bola namaderu malátna z tej straty krvi🙄

alami
9. aug 2018

@mishadudy tak to ja som na tom podobne. Presne, že ak potiahol nosom, už som bola hore.moj si to nechce dať spraviť. Prvý raz mu to zle umrtvili,tak ho to strasne bolelo a aj tak to nepomohlo. Povedala som, že už mu to nedám robiť. Ale raz som musela volať rýchlovku, lebo strašne silno krvácal a nijak mi to nešlo zastaviť. Krvi neskutočne,som sa bala už. Vzali ho do nemocky a odtiaľ zas ORL, ale nechcel si to dať za nič. Nakoniec sme ho nejak ukecali, robila mu to mama jeho spolužiačky,ale mal to na rozhraní sliznice a pokožky a tam že je to najviac citlivé. Tak si to moc aj tak nedal, že ho to boli. Takže krvácame ďalej.