icon

Krvavé nitky v stolici bábätka

9. jún 2025

Ahojte žienky, moje 4 mesačné bábätko má takmer každý deň krv v stolici už skoro mesiac. Riešila som to s pediatričkou, mám nariadenú prísnu bezmliečnu stravu, bez vajíčok, posledné dva týždne aj hovädzie a kuracie mäso, dieťatko dokrmujem neocate um, napriek tomu máme krv stále.... 😳 Čoskoro nás čaká vyšetrenie u gastroenterologičky. Nemáte s tým niekto skúsenosť? Môže sa krv vyskytovať tak dlho po nasadení diéty? Dosť ma to posledné dni stresuje 😢... vďaka

janula94
9. jún 2025

Môj syn tak mal ako 1-mesačný, skončili sme v nemocnici, lebo hnačkoval. Zistili mu bakteriu E-coli a nasadili mlieko nutrilon allergy care, ktoré potom pil do troch rokov a následne z alergie na mliečnu bielkovinu vyrástol.

autor
9. jún 2025
@janula94

Môj syn tak mal ako 1-mesačný, skončili sme v nemocnici, lebo hnačkoval. Zistili mu bakteriu E-coli a nasadili mlieko nutrilon allergy care, ktoré potom pil do troch rokov a následne z alergie na mliečnu bielkovinu vyrástol.

@janula94 a ako dlho mal krvavú stolicu po nasadení mliečka?

elizme
9. jún 2025

Nasmu to preslo do týždňa, myslim krv v stolici. A dva mesiace trvalo kym mal normálnu stolicu.

janula94
9. jún 2025

Sa mi zdá, že do týždňa.