Krvná zrazenina na pošve u 2-ročného dievčatka: Ako postupovať?
Ahojte, potrebujem radu , dcere 1,9r sa spravilo na šuške v nedelu nad ránom (sobotu tam nič nemala, len mala teploty ) akoby maličký fialový pluzgier, velmi ju to bolelo aj nožičky , nemohli sme sa jej ani dotknúť nôh ani plienky .. Rano už bolo lepšie len pretrvávala teplota ale nohy uz neboleli ani šuška, “pluzgier” ostal až do dnes nemenní , dned už teplota neni ALE z “pluzgiera” sa stala akoby krva zrazenina o velkosti 1cm , to bolo ráno .. Teraz som ju kúpala a všimla som si , že to strašne stmavlo už to neni červene ale až tmavofialove… ma to hneď vedľa dierky , k dr sme objednaný na pol druhú ale naša pediatrička je stará pani okolo 80tky a presne viem , že mi len povie nech to nakremujem .. Ja by som ju radšej dala skontrolovať detskej gyn.. Kupe sa aj 3krat denne (lubi sa zababrať) , nepoužívam vlhčené , sprchujem po prebalovaní … Fakt neviem čo to môže byť 😕 … Ďakujem za rady…
@ina2405 cize mozem ist na pohot. sňou? neotočia ma?
@sandra3003 ja by som išla.
@sandra3003 choď k detskému gynekológovi a prosím nenazývaj pohlavné orgány “šuška” každý z nich má svoje pomenovanie, učí sa to na biológii v 7. triede
@mikasa_ackerman Čo je zle na slove šuška preboha? Každý vie čo tým myslím 🤦🏽♀️ Vy nepoužívate nikdy nikde slang? Neverim …
@sandra3003 to nie je slang ale tabuizovanie normálnych názvov častí tela

@sandra3003 choď ku detskej gynekologičke, toto nik nezdiagnostikuje na diaľku. Ja som na gynekológii zažila pacientku, ktorá spadla a narazila si rozkrok a spravil sa jej obrovský hematóm. Či aj dcéra spadla a narazila si rozkrok, nejaký pľuzgier tam má, zapálená Bartoliniho žľaza, alebo čo jej vlastne je, ťažko povedať. Musíš s ňou ísť.