icon

Kto má dieťa s cukrovkou?

makija
8. sep 2022

Dobrý deň je tu niekto kto má dieťa s cukrovkou a používa Dexcom g6 ?

mmmmn
8. sep 2022

@makija ahoj, ja 🙂

makija
autor
8. sep 2022

Ahoj a vieš mi prosim poradiť aký telefón mame kúpiť aby to fungovalo aj u mňa a mojej dcére.

makija
autor
8. sep 2022

@makija musí to byť len iPhone ?

mmmmn
8. sep 2022

@makija nemusí, dcéra má Samsung Galaxy A12, ja mám Motorolu a manžel myslím Huawei. Niekde som videla aj zoznam podporovaných telefónov, pohladam ho?

makija
autor
8. sep 2022

Som s toho dosť zúfalá máme iPhone 6s a 8 stále to seká a teraz sa nemozem ani pripojiť

struhanka
8. sep 2022

@makija Zoznam kompatibilných zariadení: www.dexcom.com/compatibility

makija
autor
Autor odpoveď zmazal
makija
autor
12. sep 2022

Dobrý deň chcela by som sa vas opytať. Koľko senzorov vám predpisuje pani doktorka ?

makija
autor
12. sep 2022

@makija na tri mesiace.

vulka
12. sep 2022

@makija Môžem sa ako diabetička opýtať, či je nutné mať k senzoru telefón? Nedajú sa údaje zobrazovať na pumpe? Nevyznám sa, ale zaujíma ma to.

struhanka
12. sep 2022

@vulka Hodnoty hladiny cukru v krvi sa zobrazujú na pumpe. S telefónom sú spojené cez aplikáciu - takto sa dajú údaje zdieľať napr. s rodičom, s partnerom, s lekárom.

makija
autor
Autor odpoveď zmazal
vulka
12. sep 2022

@struhanka Aha. Tuším musím viac čítať a vzdelávať sa 🙂 Chcela som senzor, ale narazila som už u MUDr, lebo mi to nevie predpísať. Tak čakám, kým zistí ako na to.

lilke
12. sep 2022

Dcéra má tiež dexcom.
@makija predpisuje sa 6 senzorov na 3 mesiace. 1 senzor je oficiálne na 10 dní. Aby to vydržalo, treba predlžovať, "heknut" vysielač. Na podpore ti vysvetlia viac, pomôžu.

makija
autor
Autor odpoveď zmazal
makija
autor
12. sep 2022

@lilke dakujem pekne 🙂