Kto má zajtra službu na detskej pohotovosti v Trstenej?
Ahojte prosím neviete kto ma zajtra službu na detskej pohotovosti? Ďakujem .
Komentáre typu keď musíš ísť tak musíš je jedno kto robí nemusíte písať . Chcem len vedieť kto robí 🙂
@natalkinmarek prečo? Zháňaš manželovu milenku?
@anonym_92564c totálne trápny komentár musel sa niekto ozvať čo sa nudí v živote druhý krát radšej mlč aby sa to neobrátilo proti tebe karma je zdarma
A ešte to napíšeš ako anonym úbohé
@anonym_92564c totálne trápny komentár musel sa niekto ozvať čo sa nudí v živote druhý krát radšej mlč aby sa to neobrátilo proti tebe karma je zdarma
A ešte to napíšeš ako anonym úbohé
@natalkinmarek veď trochu srandy musí byť. Asi nejde o nič zdravotne vážne, keď si nemala potrebu tam ísť hneď a dala na konci otázky smile
@natalkinmarek veď trochu srandy musí byť. Asi nejde o nič zdravotne vážne, keď si nemala potrebu tam ísť hneď a dala na konci otázky smile
@anonym_92564c to tá už zaujímať nemusí či? Trápne komentáre si nechaj pre seba . Ja som dala otázku a keď na ňu nemáš normálnu odpovedať tak roluj ďalej
@anonym_92564c to tá už zaujímať nemusí či? Trápne komentáre si nechaj pre seba . Ja som dala otázku a keď na ňu nemáš normálnu odpovedať tak roluj ďalej
@natalkinmarek dobre, dobre, aj tak si nič nezistila, tak musíš ísť osobne na sledovanie. Krásny deň 😉

Kedysi to bolo uvedené na stránke VUC,teraz sú tam len sestry.Ale skús si ráno zavolať na vrátnicu,povedia.