icon

Kto má zajtra službu na detskej pohotovosti v Trstenej?

natalkinmarek
12. jún 2026

Ahojte prosím neviete kto ma zajtra službu na detskej pohotovosti? Ďakujem .
Komentáre typu keď musíš ísť tak musíš je jedno kto robí nemusíte písať . Chcem len vedieť kto robí 🙂

danculka25
12. jún 2026

Kedysi to bolo uvedené na stránke VUC,teraz sú tam len sestry.Ale skús si ráno zavolať na vrátnicu,povedia.

anonym_92564c
12. jún 2026

@natalkinmarek prečo? Zháňaš manželovu milenku?

natalkinmarek
autor
Včera o 05:37
@anonym_92564c

@natalkinmarek prečo? Zháňaš manželovu milenku?

@anonym_92564c totálne trápny komentár musel sa niekto ozvať čo sa nudí v živote druhý krát radšej mlč aby sa to neobrátilo proti tebe karma je zdarma
A ešte to napíšeš ako anonym úbohé

anonym_92564c
Včera o 06:16
@natalkinmarek

@anonym_92564c totálne trápny komentár musel sa niekto ozvať čo sa nudí v živote druhý krát radšej mlč aby sa to neobrátilo proti tebe karma je zdarma
A ešte to napíšeš ako anonym úbohé

@natalkinmarek veď trochu srandy musí byť. Asi nejde o nič zdravotne vážne, keď si nemala potrebu tam ísť hneď a dala na konci otázky smile

natalkinmarek
autor
Včera o 06:37
@anonym_92564c

@natalkinmarek veď trochu srandy musí byť. Asi nejde o nič zdravotne vážne, keď si nemala potrebu tam ísť hneď a dala na konci otázky smile

@anonym_92564c to tá už zaujímať nemusí či? Trápne komentáre si nechaj pre seba . Ja som dala otázku a keď na ňu nemáš normálnu odpovedať tak roluj ďalej

anonym_92564c
Včera o 06:38
@natalkinmarek

@anonym_92564c to tá už zaujímať nemusí či? Trápne komentáre si nechaj pre seba . Ja som dala otázku a keď na ňu nemáš normálnu odpovedať tak roluj ďalej

@natalkinmarek dobre, dobre, aj tak si nič nezistila, tak musíš ísť osobne na sledovanie. Krásny deň 😉