Kto používal a komu zabral Mišpulníkový sirup?
je naozaj ucinny?
Používame už pár rokov...naozaj skvelý, odporúčam...a deti ho milujú /máme odskúšané v rodine/ naša Lesinka, keď bola menšia, tak naschvál zakašľala a pýtala si ho, že je akože chorá 😀 😀 😀
tu kupujem> http://www.tcmbratislava-obchod.eu/tcmbratislav...... da sa aj osobne na Kramaroch...
maju tam rozne dobre veci...
@octopus Vieš mi prosím napísať všetko z čoho je ten sirup zložený? Myslím účinné látky ale aj s tými pomocnými látkami, čo dávajú do sirupov. Pýtam sa kvôli alergii na niektoré zložky. Pozerala som tento sirup na rôznych internetových stránkach a nikde nie je uvedené podrobné zloženie sirupu.
korunkovka, mispulnik japonsky, stemona, balonovnik, marhula, mata. je to cisto prirodny produkt, da sa pot zriedeny aj ako malinovka🙂
je pisane, ze sa da pouzivat pre deti od 3 rokov ale to iba preto, ze neboli robene oficialne testy pre mensie deti. takto je to s roznymi produktami, ktoru su absolutne neskodne... napr. rybi olej..
@octopus Pri intolerancii alebo alergii to funguje tak, že vadia latky, ktore zdravym ludom normalne nevadia. Preto ma to specialne zaujimalo. Mne sa jedná hlavne o tie rozne aromy a prichute (ak nie je vyslovene napisane, ze su prirodne). A ta nestastna kyselina citronova, kyselina octová častý konzervant v sirupoch a aj inde. Vymenovala si ucinne liecivé latky sirupu. Viac tam nic nie je napisané_?...cukor, sladidlo (ak je sladký), nejaký konzervant, (čo to drží v záruke)?
my tiez pouzivame a zaberie vzdy , mozem len odporucat, kto vyskusal iny uz ani nechce.
@perla200 Mozem sa, prosim, opytat, kde na Grosslingovej? A este jedna otazka, drzite dany sirup v chladnicke? Na obale je napisane, ze po otvoreni sa ma drzat pri teplote 4 az 8 °C... vdaka 😉 Ja som prave po odporucani dala malemu prvu davku, ma strasny kasel, v noci najhorsi... uvidime, konecne zaspal, tak fingers crossed 😉

pouzivali sme a pouzivame a naozaj velmi dobry... pre dospelych aj pre deti:o)