Ktorá detská nemocnica je najlepšia?

andula30
18. sep 2010

Sestra s malym prave prisla s nemocnice v Leviciach a bola zhrozena. Mozte prihodit nejake vase skusenosti s nemocnicami? Skor by by ma zaujimalo kde ste boli spokojne.Pretoze mozno bude musiet ist s nim znovu a radseby by sla niekam kde je dobry pristup lekarov aj sesttier.

andula30
autor
19. sep 2010

nikto nic? vsetci ste zdravucky?

diddi
19. sep 2010

co sa tyka vybavenosti a specialistov rozhodne Kramare!

janazuza
19. sep 2010

nemocnicu v Starej Ľubovni môžem len odporučiť. Ležali sme tam na detskom oddelení s malým viackrát.Prístup lekárov a sestričiek a celkove personálu je perfektný 😉 . My sme boli spokojný.( ked som si mala vybrať medzi Prešovom a Starou Ľubovňou tak jednoznačne Prešov nie)

andula30
autor
20. sep 2010

ma niekto skusenost s Novymi Zamkami?

adri27
20. sep 2010

@andula30 tak my máme skúsenosť s nemocnicou v NZ ale veľmi veľmi negatívnu. bola som tam s malým 4 dni, ale keď sme sa odtiaľ vrátili, tak som aj nášmu pediatrovi rovno povedala, že do tejto inštitúcie ma dostane, len ak by bol malý nedajbože v ohrození života. prístup sestričiek to bolo niečo hrozné, a to som tam bola s malým aj ja, keby tam bol len sám to si neviem ani predstaviť... z 10 sestričiek čo sa tam dovtedy prestriedali by si dve zaslúžili medailu za prístup k deťom, ale tých ostatných 8 to bolo nula bodov. Lekári boli v celku v pohode, aj keď ich sme videli za celý pobyt možno 5 krát, pri rannej vizite / stále iný lekár / a pri odchode domov, keď nám dávali prepúšťaciu správu. takže ja Nové Zámky, čo sa týka pediatrie rozhodne neodporúčam...