icon

Ktoré lieky pre deti neviete v lekárni zohnať?

domiklik
16. dec 2022

Ktoré lieky npre deti neviete zohnať v lekárni?

Strana
z2
nikpa
16. dec 2022

@domiklik baneocin, bactroban masť, nurofen sirup, ani žiadne čipky na teplotu

terezka1947
16. dec 2022

Mne chyba hylak

viky173
16. dec 2022

@terezka1947 tiez zhanam hylak uz od leta

kikavadi
16. dec 2022

Hylak chyba aj nám. Momentálne pamycon a očné antibiotika. A wobenzym

dadis
16. dec 2022

Ockovacia latka boostrix polio

kataka10
16. dec 2022

@domiklik Panadol a Paralen sirup

daja0760
16. dec 2022

@domiklik kvapky fenistil tiež nie su

ankare
16. dec 2022

@nikpa nurofen cipky Ti viem poslať

nikpa
16. dec 2022

@ankare si milá, ďakujem ale zohnala som na teplotu z ČR čipky aj sirup. Ešte asi pred mesiacom.

dada13288
16. dec 2022

@domiklik no deti som mala chore aj v oktobri aj v novembri. Na to som s manzelom ochorela i ja. Ockovaciu latku rotarix a ani ta druha nebola. Z liekov augmentin sirup - ani jeho nahrady, nurofen sirup, panadol sirup, capiky ziadne, hylak, espumisan baby, framykoinova ocna mast, strepsils, strepfen, calcium sirup .. co tak citam nejaka polozka je naskladnena tak kupim ale toto je nehorazne. Ja aby som antibiotika hladala po celom vychodnom slovensku aj to nasla v nejakej mini dedinskej lekarni a len nahradu.

mtn112233
16. dec 2022

@domiklik hylak, framykoin masť, ophtalmo septonex kvapky, solmucol sirup a to som ešte nenapísala čo všetko som nemohla zohnať pre seba.. už si vlastne ani nepamätám kedy naposledy som prišla do lekárne a mali to čo som chcela

h2o2
16. dec 2022

Paxeladine, Glimbax...predtym Nurofen pomaranc sirup

antija
Autor odpoveď zmazal
deadlylucy
Odpoveď bola odstránená
laurikalalinka
17. dec 2022

@domiklik skus lekáreň AVE,,na dobierku,na SR výpadok Guaracuran,a v tej lekárni mali a prišlo za pár dní.

zuzanockamt
17. dec 2022

Zatiaľ som zohnala všetko - chorý bol pred mesiacom a aj teraz - čípky na teplotu paracetamolové od 15 kg, kvapky a masť do očí (atb), atb Klacid, Trifed, Kaloba.

martinastaj
17. dec 2022

@viky173 ja som objednala z Čiech, tam Hylak majú, posielajú aj na Slovensko

kikavadi
18. dec 2022

@martinastaj z ktorej lekárne ste prosím objednali hylak?

petulienka01
18. dec 2022

@martinastaj Z ktorej lekárne ste objednala prosím?

dada55555
18. dec 2022

Z kadial ste prosim objednavali nurofen cipky? Dakujem!

zuzanka.zuzu
18. dec 2022

@dada55555 nurofen od hocikial. v stredu malo 20 lekarni, napr.dr max som objednala a vo stvrtok uz doma. nemozes sa riadit tyzden starymi info 🙈 dnes si pozerala? lebo v pondelok distributor doviezol do sr velku zasobu

dada55555
18. dec 2022

@zuzanka.zuzu zhanam nurofen capiky 125mg pre deti od 2r uz mesiace aj z CR a v ziadnom eshope som nenasla, ani v dr.max aktualne, pozeram kazdy den.

zuzanka.zuzu
18. dec 2022

@dada55555 jaaaj od 2r neprisli. prisli od 3m

ankare
18. dec 2022

@dada55555 viem Ti poslať

dada55555
18. dec 2022

@zuzanka.zuzu ano ved to, tak cakame dalej. Pekny den 🙂

miselar
18. dec 2022

Dievčatá čo dávate deťom od teploty?ja zháňam panadol junior čipky a nikde nič nemajú preboha kam sme sa to dostali 🙈

martinastaj
18. dec 2022

@petulienka01 nechcem robiť reklamu, dúfam, že nevadí ale zo stránky pilulka.cz

qetka
18. dec 2022

@zuzanka.zuzu tak ja som bud slepa, alebo uz sa vsetky cipky vypredali 🙈

simca06022011
18. dec 2022

No osobne som ziadny vypadok nepocitila, vacsinu z tu popisovanych veci nepouzivame. Priapdne vsetko ma nahradu. Calciovy sirup vraj vypadok je, ale teda ja som mala zasoby nastastie z jari :D omylom sme kupili dvaja naraz :D

@laurikalalinka guajacuran som v pohode kupila u nas pred tyzdnom, bez problemov. Dorsiflex nie je dlhsie, tak moez byt ze tym, ze sa nahradza aspon tym guajacuranom tak ho nemaju.

@miselar neviem ake velke dieta a co ti "uzije" a co nie, ale odkedy mam dceru v skole, tak davam klasika tabletky (napr aj kvoli trvanlivosti, tie sirupy koncili vyhodene vacsinou nespotrebovane, cipky uz vacsia nechcela). klasicke paraleny dostava dcera, ak treba v kombinacii s nurofenom sirupom na zaciatku, alebo uz teraz nam lekarnicka povedala, ze aj ten vieme nahradit 200mg ibuprofenom/ibalgin (myslim ze od 6r). Ak treba cipky tak to je blbsie, pozerala som ze vypredane siroko daleko...

ankare
18. dec 2022

@miselar viem Ti poslať

Strana
z2