icon

Ktoré vitamíny sú vhodné pre 3-ročné deti pred dovolenkou?

18. aug 2024

Mamičky prosím ktoré vitamíny sa vám osvedčili pre deti 3r pred dovolenkou? Okrem probiotík tie už nasadené máme všetci ďakujem

slavomira236
18. aug 2024

Nebrali ziadne vitaminy ani probiotika

minenkak
18. aug 2024

Prečo pred dovolenkou? A slušne sa pýtam

guudy
18. aug 2024

Nikdy sme nic nedavali

nikpa
18. aug 2024

Pred dovolenkou špeciálne podávania vitamínov? 🤔 A to kam idete dovolenkovať, je tam zvýšené riziko voľákej nákazy či čo? 🙈😅

snowflakenel
18. aug 2024

Pred davam vitaminy c, b kompkex, decko, striedam s imunoglukanom. Odporuxil pediater. Teraz som objedbala narosan a k tomu nejake vitaminove cukriky na lepsie vstrebavanie.ale celorocne, nie len v lete.

zuzanaete
18. aug 2024

Pred dovolenkou sme nic neriesili. Nevidim jediny dovod. Jedine, co by som riesila, je ockovanie, ak by sme cestovali do specifickych krajin. Ale v ramci Europy nic netreba.

pribinak
18. aug 2024

@zuzanaete aj my len očkovanie Hep. A., predsalen v niektorých krajinách je iná úroveň hygieny a iné zvyky

autor
18. aug 2024

@minenkak v rámci zmeny klímy celkového prostredia, ideme prvý krát s dieťaťom

slavomira236
18. aug 2024

Moje deti boli tetaz prvy krat dali sme 2dovolenky obe last minute nic nebrali ani nebol proistor a nic im nebolo..len mladsia bola stale pod vodou stojky kotule tak prisli sme domov a zapal ucha..takze cistenie kvapky. No tomu sa vitaminmi zabranit neda..este pokukujem po jednej 😆

minenkak
18. aug 2024

Tak to potom treba na imunitu aspoň dva mesiace a na žalúdok mesiac ,nie pred dovolenkou a ak nemá dieťa problémy tak načo

zuzanaete
18. aug 2024

Ale ved v lete prirodzene jeme viacej ovocia a zeleniny, na dovolenke sa v tom len pokracuje, lebo v tom teple to chuti najlepsie. Netreba nic extra pridavat. Ak idete k moru, tak morsky vzduch je top. Ak idete na hory, tak aj horsky vzduch je super. Aktualne mame horuco aj na SK, takze az taka velka zmena to nie je. Uzite si dovolenku. Zvladnete.

lucik194
18. aug 2024

v zivote sme nic pred ziadnou dovolenkou nedávali, ani probiotika, ani nebudeme davat....
je to zbytocne, hlavne v lete