icon

Ktorý vitamín D môžem dávať raz týždenne?

25. okt 2025

Zabudam denne detom dat vitamin D (2,5 a 4,5 rocne). Dam, ked si spomeniem, cize niekedy 2x za tyzden… Mate niekto odobrene od pediatra, ze mozte dat napr. Vigantol 14 kv 1x/tyzden? Alebo podobne? Dakujem

viestta
25. okt 2025

Neporadim, ale zaradte ho do rutiny. Po veceri vitaminy, umyt zuby a spat

anonym_14f495
25. okt 2025

Jasne, ze nemozes dat naraz 14 kvapiek, lebo si leniva podavat detom vit.D

autor
25. okt 2025
@anonym_14f495

Jasne, ze nemozes dat naraz 14 kvapiek, lebo si leniva podavat detom vit.D

@anonym_14f495 necakala som utok hned ako 2.komentar, je to ubohe, ale ok. Ked si chces nieco kompenzovat nech sa paci. Nevies nic o mne a mojom zivote, co musim riesit, co ine neriesia. U dospeleho som jednorazove podanie uz videla, ale pytala som sa ako je to u deti. Ak nemas radu, tak si radsej chod skrolovat videjka.

dory11
25. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_14f495 necakala som utok hned ako 2.komentar, je to ubohe, ale ok. Ked si chces nieco kompenzovat nech sa paci. Nevies nic o mne a mojom zivote, co musim riesit, co ine neriesia. U dospeleho som jednorazove podanie uz videla, ale pytala som sa ako je to u deti. Ak nemas radu, tak si radsej chod skrolovat videjka.

@anonym_autor nie neje to vhodné tiež mi to robilo problém zo začiatku som si to dávala ako budiť aby mi zvonili časom som si zvykla dávať ho malej testne pred umývaním zúbkov a už ma 4,5roka a už cca pol roka sama kričí že ona chce vitamíny D,C(moja ich vôľa zajačik a slon lebo také obrázky sú na fľaške nakreslené)lebo občas sa mi stane hlavne ak je už neskôr a ráno ste ani nemá umyté zubu ale sama už vie povedať že sme zabudli