icon

Kúpele Kováčová pre deti so skoliózou: čakacie lehoty a procedúry

20. aug 2024

Ahojte, aké dlhé sú čakacie lehoty na kúpele v Kovacovej pre deti so skoliozou? Aké procedúry tam s nimi robia? Aký dlhý je pobyt? Ocením každé info, dakujem

Strana
z2
laila22
18. máj 2025
@smajluska

@zuzkavladko Aj nám sľúbili termín v januári, ale nevieme ešte kedy presne. Možno sa tam stretneme 🙂

@smajluska ahoj boli ste? Ako bolo?

zuzkavladko
19. máj 2025
@laila22

@zuzkavladko ahoj čo je na tej nadštandardné izbe? Dcéra ide teraz cez prázdniny a netušila som, že je taká možnosť ale ona ide sama ma 17.. Radšej by som jej vybavila nejakú dvojpostelovu izbu ako 4_ku.

@laila22 nadstandard je 2 postelovy, je to na prizemi, na dospelackom oddeleni. na izbe je wecko aj sprcha + telka a chladnicka. Ale nadstandardy su vybookovame na mesiace dopredu. My sme na nadstandard cakali pol roka. Len tam riskujes, ze dostane dcera na izbu nejaku staru babku. My sme boli sami dvaja, kedze som sla ako doprovod.

bubinka138
12. júl 2025
@zuzkavladko

@smajluska bude to dost, rataj cez 1500 eur. My pojdeme 01/25 na nadstandard a nechceli mi povedat dopredu cenu, lebo budu mat novy cennik.

@zuzkavladko ahoj prosím ťa mohla by som sa spýtať na tú cenu??? Ja by som mala ísť s malým 4 ročným a tiež som rozmýšľala nad tým že by som si priplatia nadštandard....ale 1500 sa mi zdá dosť..... ďakujem

laila22
13. júl 2025
@zuzkavladko

@laila22 nadstandard je 2 postelovy, je to na prizemi, na dospelackom oddeleni. na izbe je wecko aj sprcha + telka a chladnicka. Ale nadstandardy su vybookovame na mesiace dopredu. My sme na nadstandard cakali pol roka. Len tam riskujes, ze dostane dcera na izbu nejaku staru babku. My sme boli sami dvaja, kedze som sla ako doprovod.

@zuzkavladko no moja je teraz v kúpeľoch.. veľmi je sklamaná.. počíta každý deň, kedy pôjde domov...

smajluska
13. júl 2025
@laila22

@laila22 Ahoj, prepáč, až teraz som si všimla odpoveď. Ja som mala so synom nadštandard. Boli sme spokojní. Hlavne ten pokoj je na nezaplatenie, keď si mohol syn v kľude pospať. Mesiac je veľmi dlho. Tiež sme počítali každý deň keď už konečne pôjdeme domov.

smajluska
13. júl 2025
@laila22

@laila22 Ahoj, prepáč, až teraz som si všimla odpoveď. Ja som mala so synom nadštandard. Boli sme spokojní. Hlavne ten pokoj je na nezaplatenie, keď si mohol syn v kľude pospať. Mesiac je veľmi dlho. Tiež sme počítali každý deň keď už konečne pôjdeme domov.

laila22
13. júl 2025
@smajluska

@smajluska Dcéra je sama má už 17

zuzkavladko
14. júl 2025
@bubinka138

@zuzkavladko ahoj prosím ťa mohla by som sa spýtať na tú cenu??? Ja by som mala ísť s malým 4 ročným a tiež som rozmýšľala nad tým že by som si priplatia nadštandard....ale 1500 sa mi zdá dosť..... ďakujem

@bubinka138 ahoj, no je to vela, ale za ten klud a sukromie nam to stalo. Priplatim nam aj nabuduce, ked pojdeme.

zuzkavladko
14. júl 2025
@laila22

@zuzkavladko no moja je teraz v kúpeľoch.. veľmi je sklamaná.. počíta každý deň, kedy pôjde domov...

@bubinka138 ahoj, no je to vela, ale za ten klud a sukromie nam to stalo. Priplatim nam aj nabuduce, ked pojdeme.

chavierka
20. dec 2025
@laila22

@laila22 môžem sa spýtať, dcéra tam bola mesiac či dva?
Syn tam má nastúpiť začiatkom januára, prestup z nemocnice . Lekárka mi hovorila, že pôjde na mesiac,na ich stránke čítam, že dĺžka liečebného pobytu 60 dni (union a vseob.)....lebo dva mesiace tam nemôže byť naraz, ak by to tam tak bolo, čaká ho monitor, prijímačky, uz to co tam bude do februára mu bude chýbať 🙈 a môžem sa ešte spytat, v ktoré dni su návštevy? Nikde to na stránke nevidím, ďakujem

laila22
20. dec 2025
@chavierka

Syn tam má nastúpiť začiatkom januára, prestup z nemocnice . Lekárka mi hovorila, že pôjde na mesiac,na ich stránke čítam, že dĺžka liečebného pobytu 60 dni (union a vseob.)....lebo dva mesiace tam nemôže byť naraz, ak by to tam tak bolo, čaká ho monitor, prijímačky, uz to co tam bude do februára mu bude chýbať 🙈 a môžem sa ešte spytat, v ktoré dni su návštevy? Nikde to na stránke nevidím, ďakujem

@chavierka myslím, že nikto nechodí do kúpeľov na 60dní.. poisťovňa schvaľuje 28 dní.

zuzkavladko
Dnes o 05:41
@chavierka

@chavierka v kovacovej su velmi ustretovi a da sa s nimi dohodnut aj na rozdeleni pobytu. Trebars teraz mesiac a o pol roka dalsi mesiac....teda ak bude stale platny kupelny preukaz. Mojmu synovi vzhladom na diagnozu schvalili pred rokom 150 dni, ale to by som rovno mohla dat v praci vypoved, tak dlho som si nemohla dovolit tam s nim byt a ani som nechcela, aby tak dlho vymeskal skolu. Na prijime pri nastupe som dohodla s nimi, ze ostavame na 40 dni a potom sa este vratime na jar, ale uz sme to nestihli.
Navstevy su kazdy pracovny den po 15h ak sa nemylim a vikendy cely den.

Strana
z2