icon

Kúpele Lúčivná

janula2511
29. mar 2015

Ahojte mamicky otacam sa na vas sprozbov ktore ste boli v tychto kupelov ako by ste hodnotili liecebny dom limba a smrek.ake mate snimi skusenosti?neviem ktory si vybrat.dakujem za odpovede.

henas
30. mar 2015

Zdravim, prave sme uz tretikrat v smreku a je podstatne lepsi...na izbe mate wc a sprch.kut. v smreku ja aj jedalen...potom telocvicna kde sa chodi cvicit.tiez inhalacie su ram. V limbw mate spolocne wc a sprchy...je tam sice dole detska herna...ale pre mna je podstatne smrek lepsi. I ked som ako ssmoplatca...rozhodnite si co Vam vyhovuje...este v smreku je na izbe rychlovarna kanvica,chladnicka, tv..na chodbe je spolocna kuchynka kde je aj pracka ;) a ta kuchynka je aj v limbe

janula2511
autor
30. mar 2015

@henas ahoj prave ste na lieceni?a kolko ta to vyslo penazy v smreku?na 3tyzdne si?

henas
30. mar 2015

Ano teeraz sme tu.na 21dni..ak pojdes ty s dietatom ta to vyjde okolo 600€ ha som tu okrem dcery ale aj s mladsim synom a muzom.cize my platime podstatne viac

janula2511
autor
31. mar 2015

henas takze vlasne 4 ste tam.ty a muz ste zrejme samoplatcami ze?ja ratam okolo tych 400euro ma to vyjde.len sa neviem rozhodnut ci smrek alebo limba.ako sa vam paci inac?kedy ste nastupovali?

janula2511
autor
31. mar 2015

@henas a teraz ako marec april je smrek ubytko za 7alebo 12euro?

janula2511
autor
7. apr 2015

Ahojte nejake skusenosti s ubytovanim v limbe.a v septembri ide dakdo do limbi dakujem.

janula2511
autor
15. máj 2015

20maja nastupuje niekdo do limby?

evina2
24. apr 2023

@henas dobrý deň. Prosím vás keď ste boli v smreku tak ste tam mali 4 postele? Lebo mne hovoria že sú iba tri plus rozkladací gauč. Tak pevne verím že sa starší syn vyspí na gauči. Ďakujem.

henas
24. apr 2023

@evina2 dobrý večer, už si to toľko nepamätám,ale myslím,že boli len 3.nie 4 +gauc