Kúpele Lučivná od pondelka 12.9.2016
Ahojte.
Idete niekto do Lučivnej od pondelka 12.9.,ale v takom približnom termíne?
Hľadáme "parťáčky/parťákov" na voľný čas
Ani neviem kde je Osika a to som tu uz od pondelka 😀😀😀 zajtra pohladam a napisem vam.
Ale ked to tu pochodite nic vam nebude od ruky,su tu kadejake skratky cez lesik takze v pohode.
@hotelka zavolajte si sem sama,necakajte.Stale sa nieco uvolnuje,deti choreju.Kto skor zavola ten skor pride.Treba sa spytat.Ja som sa v pondelok pytala,vo stvrtok mi volali ze dalsi pondelok nastupujeme 😱
@lienka2207 uz som tam volala 2x a zakazdym mi povedali ze musim cakat bud oktober alebo november...a izba je aka?co vsetko mate na nej?
@lienka2207 nemyslím si, že keď zavoláš skor tak aj skor ta zoberú.Ak som tak dobre pochopila ako ste napísali, lebo u nás to neplatí ja som volala minule, že kedy asi nastúpime a povedali že až 21.10.co je dost neskoro.
@hotelka aj my čakáme od apríla a stále nič, a nedalo mi tak som volala aj 5 razy a povedali 2krát že ešte nemáme určený termín, potom že v oktobri alebo v novembri a naposledy ked som volala tak, že 21.10 by sme mali nastúpiť ak sa uvolní tak aj skor.Lenže u nás to súri, kedže zachvílu budem rodiť tak aby som vedela si zariadiť.
M y sme žiadosť podavali v marci, o mesiac mi prišlo že nam schválili kupele a ked som volala tak mi povedali že až po lete a aj tak je.
No pobyt vonku...teda klimatoterapia je povinna a nam praveze vyhovuje Limba ze je to od ruky a vsade sa treba prejst!!!
Na to sme sem sli,hlavne vzduch a pobyt vonku plus procedury.
Nie nič mu nezaplatí, celého si platím sama.
a v ktorej budove sú procedúry a jedáleň?Viem, že v smreku je asi jedáleň.
Je tam obchod asi dva tri km?take male potraviny v dedine,no ani mne nrschvalili ani ked som kojila bohuzial
Zienky, tak dnes mi prislo, ze 17.10.nastupujeme 🙂 bola niektora ubytovana v limbe 2p?co vsetko je na izbe?
Lepsi telwvizor ako na trojke s dvd prehravacom ;)
@lienka2207 no ako sa tam mate 🙂 este ste tam alebo uz doma?
Ahojte..dr nas posiela.do kupelou.s.oboma.babami jedna.mala teraz januari.dva a.ta.druha.bude.mat.mat.v.maji6 chcem.ist.ja aj.muz.co.mi odporucate.kde.sa.ubytovat kde.je.to.cenovo.ok a.aj.vybavenost.aj.vsetko.okolo.moc.dakujem
@lenus51 https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/kupele-lucivna-boli-ste-tam-s-dietatkom/ tam sa dozvieš viac alebo si kukni na www.lučivná.sk, a čo sa týka ubytka, všetko závisí do kolko eur si schopná platit a za akú dobu, všetko závisí od akej poistovni si, ak union 28 dní, dovera a všeobecná 21 dní.
@lenus51 opravujem sa namiesto lucivna ma byt www.tlk.sk
Ahojte.ide.jiekto.teraz.do.lucivnej.?
Ahojte mi by sme mali ísť do Lučivnej ,tak sa chcem opýtať ako to tam je, že či si mám dať zaplatiť tu stravu na celý deň alebo je to zbytočne?
@lukacovicovaalena
Ajojjjj akurát sme tu už tretí rok po sebe.
Som tu s 5 ročnou dcérou a ročným synom... ubytovaný sme na Limbe 3...mám aj stravu komplet...som schválený sprievodca poisťovňou a doplácala som 301,35e na 21 dní
@lienka2207 a prosím ťa Limba 3 tam sú spoločné sprchy a wc?

No ja som zvedava kedy nas zavolaju...od maja uz cakame