icon

Kúpele pre dieťa - samoplatca

veronicka1901
16. mar 2015

Ahojte, chcela by som ist s dcerkou do kupelov, zameranych na liecbu dychacich ciest. Neviete, ktore kupele su dobre a kam sa da ist aj ako samoplatca, nie cez poistovnu? Mozeme ist len v urcitom termine (v maji, hned ako nastupim na MD). Dakujem.

anazuz19
•
16. mar 2015

@veronicka1901
Ahoj, napr. kúpele Horný Smokovec sú zamerané na liečbu detí a dorastu s ochoreniami dýchacích ciest. My sme boli minulý rok v apríli cez poisťovňu. Na ich stránke je uvedená možnosť aj pre samoplatcov.
Skús si tam zavolať, ako majú voľné termíny, vraveli, že od mája vždy stúpa záujem.
http://www.kupelehs.sk/cennik.html

veronicka1901
autor
•
17. mar 2015

@anazuz19
Dakujem pekne, pozerala som ich stranku, vyzera to tam super, este premyslam nad Lucivnou.

janula2511
•
17. mar 2015

Aj mi sa chystame do lucivnej.neviem este kedy,nemame este termin.a preco nechces ist cez poistovnu?ked to dietati schvalia tak preco by si to nevyuzila.

jankapo
•
17. mar 2015

Da sa ist vsade si myslim ako samoplatca, v Lucivnej sa potom plati pre dieta 35eur na den, plus ked chces ist ty ako sprievodca, tak aj ty podla typu ubytka....my sme boli v Lucivnej raz v maji, bolo super....ale ak by som mala dat za dieta tie peniaze ako samoplatca, radsej idem k moru....

janula2511
•
17. mar 2015

No vsak hej.a ked ma diagnozu dieta tak preco by mala platit ked nemusi.