icon

Kúpeľná liečba kvôli astme

lienka2207
19. aug 2016

Ahojte.
Baby,boli ste niektorá v kupeloch s dietatkom v kupeloch s bronchialnou astmou?Kde a kolko ste za seba doplacali.Pomohla vam liecba?
Mam 3 rocnu dcerku,sme na Flixotide...Ventoline...Aerius a Ditustat berieme a o tak mame sem tam zachvat hlavne v noci.
Ziadost o kupele nam uz schvaluju,a dufam ze aj schvalia tak chcem vediet ako to chodi

janinah
20. aug 2016

pozri kúpele Lučivná,je tu o nich aj téma

mim1
20. aug 2016

kupele Horný Smokovec

ela_79
20. aug 2016

na alergiu lucivna super, s astmou skusenosti nemam.

ela_79
Autor odpoveď zmazal
janula2511
24. aug 2016

Horný smokovec ma vyššiu nadmorskú výšku ako lucivna.je lepší.

lienka2207
autor
24. aug 2016

Dakujem dievčata za odpovede.
Cakam na schvalenie od poistovne,navrh uz maju.Imunologicka povedala ze napisem bud Lucivnu alebo Horny Smokovec.
Dufam,ze dcerke liecenie pomoze.
Cakame prirastok a ani po psychickej stranke mi nerobi dobre pozerat na nu ako sa trapi ked mava zachvat.

eriksonka1234
24. aug 2016

Aj moja dcéra má bronchiálnu astmu, atop. ekzém a iný bližšie nezistený imunodeficit, už raz sme boli v Lučivnej, keď mala 2,5 roka, žiaľ dostala tam zápal pľúc, tak sme museli liečenie predčasne ukončiť, teraz nám schvaľujú tiež do Lučivnej, minulý rok sme mali ísť do Smokovca, ale práve v tom termíne malú operovali, tak sme napokon nestihli nastúpiť, keďže ona má často zápal pľúc. Tiež berieme Flixotide, Ventolin, Zodac, FLixonase, Dithiaden pri záchvate, Montelucast. V Lučivnej sú perfektní ľudia, veľmi sa nám tam páčilo, len konkrétne nám nerobia dobre inhalácie, sauna a bazén. Resp. inhalovať môže len keď je O.K a to je málokedy ☹

zuzka1008
29. mar 2022

@lienka2207 zdravim. Ako ste dopadli. Kupele sa vydarili? Boli ste aj opakovane? Ako je dcerke?
My sa podobne trapime.tak ma zaujima s odstupom casu vasa skusenost.