icon

Kúpeľná liečba pre deti s astmou

zuzulkazu
11. jan 2018

Mate prosim niekto skusenost s kupelnou liecbou pre deti? Dcera ma 4r,od narodenia problemy so zapalmi priedusiek, ijalatory nemocnica atd, celu zimu len prekasle, uvazujem nad kupelnou liecbou, ja mam astmu tiez
Absolvoval niekto taketo liecenie, ak ano kde a ake skusenosti? Odporucate?
Je moznost ze mam v podstaze rovnake diagnozu ze dostaneme kupele obe?, poistovnu mame foveru
Vdaka

Strana
z2
bibistec
13. jan 2018

@zuzulkazu nam na zaciatku tiez mlieko nevyslo ale neskor ano aj ked nejaka.silna alergia to nie je ale.reagovala strasne. Ja som len ako tip dala mozno pomoze

astmadotaznik
15. nov 2018

Dobrý deň, prosím Vás o vyplnenie dotazníka, ktorý má zhodnotiť vplyv spolupráce pacienta pri liečbe astmy.
Ďakujem za Váš čas 🙂

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScsf51...

kikus391
21. nov 2018

@alexa21 ja by som mala na vás otázku teda snáď budete vedieť poradiť, ako doprovod keď ma schváli poisťovňa približne koľko zaplatím, ďakujem

alexa21
21. nov 2018

@kikus391 zavisi podla toho kedy chcete ist a aku izbu si vyberiete.
Su tam izby kt.maju wc/kupelku priamo na izbe a potom izby kt.maju wc spolocnu...2 izby=1 kupelka/wc-ta je lacnejsia.
Potom je moznost ubytovat sa v hlavnej budove-co je super v zime lebo sa nikam nepresuvate a vsetko obehate v papuckach.
Tam je ale 14 izieb na chodbe a wc-ka kupelky spolocne.
Pozrite si cennik na www.kupelehs.sk a keby ste niecomu nerozumeli tak rada objasnim😊
Neviem Vam totiz povedat ake su ceny teraz-ja som uz 2 roky na materskej😊

bambulka_ali
30. jún 2019

@matabb73 prosim ta a aku poistovnu ma kamatratka? doveru?

matabb73
30. jún 2019

@bambulka_ali to neviem.

tinkerbell
23. feb 2023

@alexa21 prosím vás, v Hornom Smokovci nemôže byť rodič s dieťaťom na izbe? (5 ročným) Neviete ako je to v iných kúpeľoch?

marlent
23. feb 2023

@tinkerbell určite v hornom Smokovci mozes byt s dieťaťom na izbe

tinkerbell
23. feb 2023

@marlent ďakujem pekne za informáciu 🙏

marlent
23. feb 2023

@tinkerbell už sme boli 2x q na izbách s rodičmi boli aj podstatne staršie deti 🙂

alexa21
24. feb 2023

@tinkerbell áno, určite môžeš. To riešiš vlastne hneď pri rezervovanie pobytu.

tinkerbell
13. mar 2023

@alexa21 ďakujem

Strana
z2