icon

Kvapky Gynex alebo od dr.Valoviča

daffynko
25. okt 2021

Ahojte ktore kvapky su podla vas lepšie gynex alebo od dr.Valoviča ?

vitriolka
25. okt 2021

Ani jedny. Ciste placebo. U ani jedneho vyrobcu nemas napisane presne zlozenie, cize % podiel bylin, sposob vyroby extraktu. Treba napisat, ako konkretny problem chces riesit, aku mas diagnozu.

lenka7875
25. okt 2021

Ja na gynex nedám dopustiť už roky. Určite to nieje placebo. Mala som problémy s krvácaní mimo cyklu, cysty na vaječníkoch a zo zväčšenými žlazami na prsiach a gynex mi krasne upravil cyklus. Po uživani gynexu mi vždy cysta krásne zmizla... Taktiež mi gynex pomohol aj k tomu aby som otehotnela. Neviem aký máš konkrétny problém ale keď budeá užívať gynex odporúčam k nemu aj krém cytovital a natierať ním podbruško...

daffynko
autor
29. okt 2021

@lenka7875 problem mam takt ze u mna nenastava ovulacia brala som clost.ale nepomohlo ani raz som nemala ovulaciu takze neviwm otehotniet

lenka7875
29. okt 2021

@daffynko gynex je na tieto toblemy fakt dobry ale odporučila by som piť aj čaj z alchemilky a kapsičky pastierkej. Mne bývaly gynrkolog povedal,že ja určite neotehotniem. Začala som užívať gynex piť alchemilku a každy den tabletku kyseliny listovej a než som prešlank novej gymekologičke bola som tehotná. Držím prsty 🙂

leameleg
11. mar 2022

@lenka7875 ahoj je to starsia tema ale mohla by som.ti napisat sukromnu spravu ?

lenka7875
11. mar 2022

@leameleg jasné kludne 🙂