Kvasinková infekcia v ústočkách
prosim babenky poradte mi...mam 10 tyzdnoveho syna..treti den mame horucku..drzi sa to okolo 38 stupnov...a dnes nam lekarka zistila ze ma kvasinkovu infekciu...stretla sa niektora z vas s tym ze by z toho mal horucku..lebo ten biely povlak sme uz mali ked aml 4 tyzdne..ale vtedy sme nemali horucky a potierali sme to takou sladkou vodickou..teraz sme dostali liek -sirup to bude (este to nemame doma lebo nam to objednali do lekarne a zajtra to budeme mat ) a vola sa nieco na DYF...alebo tak nejako..len neviem ci moze mat z toho horucku...dakujem...
Aj my sme to mali a nakoniec nam zabrala biogaya.
Davala som ju az po jedle vecer a zabralo.
@lucka181980 biogaya na tieto kvasinky ?my ich berieme ale zacali sme ich brat kvoli kolike..lekarka nam to odporucila...len ja mu to davam do mliecka teraz...
@jajinka17 môže sa maximálne 7 dní a tak sme aj dávali. Nemáte nejakú virózu, keď má teplotu?
Bio gaia je tiež dobrá a môže pomôcť. Veď skúste diflucan a uvidíš. Inak ak horúčka do 2 dní neustúpi, bolo by vhodné ísť znovu k lekárovi. Uvidíš, či prípadne iné príznaky sa neprejavia. Dúfam, že nie a budete rýchlo fit.
Ešte k tým kvasinkám, treba skúsiť zistiť príčinu, tvoja strava, často vetrať prsníky...
Hlavne stale umyvat menit prsne vlozky.Ale ked ma horucky dajte mu zobrat moc ci nema v moci neaku bakteriu.Moj syn mal horucky a dala som mu zobrat moc a mal tam bakteriu a hned mu dali antibiotika a to mal iba 4 tyzdne.
@lucka181980 na koliku berieme prave biogaiu a sab simplex ...u nas to zabralo a uz ho nebolieva brusko...
🙂 Nan toto vobec nezabralo.brali sme infacol.... a to bolo super sice je tam napisane jednu kvapku vecer a najviac 4dni ale doktorka povedala ze kludne to mozeme brat pri kazdom kojeni a dlhodobo.Chvalabohu uz mame po kolikach 🙂 🙂
to je to ze u kazdeho dietata ine zabera..niektore maminky pisali ze u nich nezabralo nic...nastastie u nas toto zabralo..
uz mame aj po horuckach a aj po infekcii nastastie...tak uvidime ako bude dalej...potom mu dam vysetrit moc urcite...dakujem za rady veelmi pekne...a STASTNY NOVY ROK Vam prajem 🙂

@jajinka17 teplotu sme nemali, preliečili sme Diflucanom, keď sa objavilo znovu použili sme Citrovital, preliečila som aj seba a mali sme pokoj.