Kýchanie a soplík v noci
Baby nemate s tymto skusenost?Maly 3,5r.sa od zaciatku zimy stale kruti v soplikoch.Niekedy normalne nadcha+kasel a v poslednom case je par dni nic a potom v noci,ze soplik a pokycha.Este potom na druhy den trochu a zase koniec.Tyzden nic a zase takato situacia.Do skolky nechodi,teplotu nema,priebeh fakt uplne mierny,ale co mu to stale spusti???Sme teraz celu zimu u rodicov,maju tu ducho-to je pravda,lebo maju podlahove kurenie,snazime sa zvlhcovat,ale to nestihame natolko zvlhcit.Je tu okolo 35%...co sa mu to stale preto neprelieci,alebo co?Alebo je to normalne,ze sa mu obcas viac pustia sopliky?Je pravda,ze aj ja som prechladnuta kazdy mesiac,ale kojim,nespim-mame malu 6mesac.babiku...tak to skor pripisujem tomu.Len proste patram,co mu to stale spusti...v noci tam nemame extra teplo,ani zimu.Tak 19-20st.Nemavate taketo v zimnom obdobi?Dakujem Vam za postrehy 😉
@cibiother Ahoj, my máme vyše 3-ročnú dcérku a bola neustále zahlienená, nevyfúkala nič iba jej to chrapčalo v hrdle. Na ORL rýchlovka - vybrať nosné mandle, s čím absolútne nesúhlasíme, tak sme to začali riešiť inak. Kúpili sme difuzér, kde jej dávame vincentku, na obedný spánok a takú hodinku a pol ked ide večer spať. Naša pediatrička nám dala homeopatká Lymphomyosot, pozri na googli, pomohlo, prestala byť zahlienená a ešte je to aj na imunitu.
Ten difuzér je super vec, pozri v Nay eshope je najlacnejší a dobrý, značka Beurer stojí okolo 25 Eur. Môžu sa doňho dať aj esenciálne oleje, lebo vraj v aromalampách strácajú svoje účinky.
@flavia1 aha,myslis nieco take ako na aromaterapiu?Mozem skusit.Aj tie homeopatika skusim pozriet.Len on ani tak nie je zahlieneny,ani to nepocut nejako.Len mu 1-2 dni fukam taky vodnaty soplik,par krat za den a zrazu nic.Potom len suche susniky uz ma.Aj sprej do nosa mu davam morsky,aj masticku do nosa na suchu sliznicu.Neviem co mu to stale spusta.Von chodime kazdy den,medzi ludi tak bezne...

Nie ducho,ale sucho🙂