icon

Kýchanie a soplík v noci

cibiother
21. jan 2016

Baby nemate s tymto skusenost?Maly 3,5r.sa od zaciatku zimy stale kruti v soplikoch.Niekedy normalne nadcha+kasel a v poslednom case je par dni nic a potom v noci,ze soplik a pokycha.Este potom na druhy den trochu a zase koniec.Tyzden nic a zase takato situacia.Do skolky nechodi,teplotu nema,priebeh fakt uplne mierny,ale co mu to stale spusti???Sme teraz celu zimu u rodicov,maju tu ducho-to je pravda,lebo maju podlahove kurenie,snazime sa zvlhcovat,ale to nestihame natolko zvlhcit.Je tu okolo 35%...co sa mu to stale preto neprelieci,alebo co?Alebo je to normalne,ze sa mu obcas viac pustia sopliky?Je pravda,ze aj ja som prechladnuta kazdy mesiac,ale kojim,nespim-mame malu 6mesac.babiku...tak to skor pripisujem tomu.Len proste patram,co mu to stale spusti...v noci tam nemame extra teplo,ani zimu.Tak 19-20st.Nemavate taketo v zimnom obdobi?Dakujem Vam za postrehy 😉

cibiother
autor
21. jan 2016

Nie ducho,ale sucho🙂

flavia1
21. jan 2016

@cibiother Ahoj, my máme vyše 3-ročnú dcérku a bola neustále zahlienená, nevyfúkala nič iba jej to chrapčalo v hrdle. Na ORL rýchlovka - vybrať nosné mandle, s čím absolútne nesúhlasíme, tak sme to začali riešiť inak. Kúpili sme difuzér, kde jej dávame vincentku, na obedný spánok a takú hodinku a pol ked ide večer spať. Naša pediatrička nám dala homeopatká Lymphomyosot, pozri na googli, pomohlo, prestala byť zahlienená a ešte je to aj na imunitu.
Ten difuzér je super vec, pozri v Nay eshope je najlacnejší a dobrý, značka Beurer stojí okolo 25 Eur. Môžu sa doňho dať aj esenciálne oleje, lebo vraj v aromalampách strácajú svoje účinky.

cibiother
autor
21. jan 2016

@flavia1 aha,myslis nieco take ako na aromaterapiu?Mozem skusit.Aj tie homeopatika skusim pozriet.Len on ani tak nie je zahlieneny,ani to nepocut nejako.Len mu 1-2 dni fukam taky vodnaty soplik,par krat za den a zrazu nic.Potom len suche susniky uz ma.Aj sprej do nosa mu davam morsky,aj masticku do nosa na suchu sliznicu.Neviem co mu to stale spusta.Von chodime kazdy den,medzi ludi tak bezne...