Laryngitída a odborné vyšetrenie
Ahojte,maminky deticiek co maju velmi casto tuto pliagu boli ste niekedy odoslani na nejake vysetrenia alebo ste kvoli tomu sledovani v odbor.ambulancii?
ahojte, maly ma 2,5 roka a stretli sme sa s tym teraz prvykrat. ziadne vysetrenia, nic, len ATB, a trapime sa uz tri tyzdne...
@janka2501
@rosaly hmmm,atb davas podla mna zbytocne lebo je to virusove ochorenie.My mame pocas zimy laryng. aj 5x a teraz v sobotu na pohotovosti sa na mna lekarka osopila ako je mozne ze nechodime do spec.ambulancie no nebol cas sa dalej na to pytat kedze sa maly dusil.Rtg je z mojho pohladu tiez zbytocne kedze sa najedna o problem v dolnych dych.cestach ale v hrtane.Mozno este prichadza do uvahy Orl,ale neviem...
mummy01
uvidim co povie dr. Nasa nebrala atb ziadne. Len calciovy sirup, cipky a stoptussin na kasel. Na mame 9a pol mes tak ptreto chcem tie vysetrenia. Uz sme objednany na alergologiu. Ale az na 3.4 skor nema volny termin, a lekarka tam je terz tiez chora...
@mummy01 moja malá bude mať v máji 3 roky. Od vianoc máme laryngitídu už tretí x a lekárka nič. Stále len promethazin, kalciový sirup. Toto nám dáva stále dokola. Malú to trápi vždy asi 7 dní plus strašné hleny a teploty. Chcem sa ťa ale opýtať aké mliečko pijete? My sme prešli na kravské, lebo začala chodiť do škôlky, tak preto sme prešli, ale už aj kvôli veku, tak si aj myslím, či to nemôže byť alergia na toto mlieko. Chcem, aby nám lekárka urobila testy, ale viem aj, že teraz je tohoto veľa tak ešte počkám. Rozmýšlam aj, že mlieko vysadím, nahradím ho napr. ryžovým a uvidím, či sa to bude vracať. Malá mlieko miluje, vypije aj 0,5 l denne, takže vysadiť ho úplne nemôžeme.
Treba mať v chladničke čipky Rectodelt...môj malý máva v noci také záchvaty kašla, že bez tých čipiek si to neviem predstaviť, jeho normálne dávi akoby sa šiel zadusiť. -ale dávam len vo fakt nevyhnutnom prípade-kortikoidy.
@blankac syn nepije mlieko od roka a pol...sem tam si da bielu kavu.Jasne ze mlieko zahlienuje a deti ktore maju problem so zahlienovanim by ho pit nemali,mojmu synovi robili aj testy ale vsetko negativne ale viem ze mlieko mu robi zle od narodenia tak mu ho nedavam.Asi rok bol uplne bez mlieka a teraz uz v pohode mozem z mlieka varit len mu ho nedavam pit.My mame laryng. uz treti rok,za zimu ju mame 4-5x ☹

Ahoj tak ja som malu objednala alergologicke. Lebo sa nam vratila. Maly sme ju cele vianocne sviatky. Ale idem ziadat od pediatricky rtg pluc priedusiek aj dutin.