icon

Laryngofaryngitída u 6. mesačného dieťaťa

moon123
14. dec 2015

Ahojte mamičky...chcem sa spýtať tých mamičiek čo toto s detičkami prekonali..dostali sme Stoptussin, Fenystil a RoboKit (calcium)...synček ma boľavé hrdielko červenéodmieta mi jesť potroške len vlažne mliečko...koľko to bude trvať kým sa mu polepší? Mavajú to vôbec takéto malé detičky? Čo môžem este spraviť pre neho? Inhalujeme Vincentku, polohujem, zvlhčujem...dáme to do Vianoc? Toto su jeho prvé nechcem aby bol.choručký :(.ďakujem

tanana22
14. dec 2015

Ahoj . My sa s laryng.trapime uz 6 rokov. Minuly mesiac sme museli utekat Aj do nemocnice. Laryng.ako taka odznie do 3 dni. Vsetko Robis dobre,ale nezabudni n'a cerstvy vzduch. Vecer ked sa mu pohorsi kasel ( taky stekavy) treba studeny vzduch. Ak by sa ti zdalo ze to nezvladnes treba ost radsej do nemocnice. Predsa je malicky. Ale pozitivne n'a tom je,ze do vianoc to budete mat davno za sebou. Prajem skore uzdravenie. 🙂

moon123
autor
15. dec 2015

Ahoj...dakujem za odpoved...hadam to fakt dame do Vianoc...este aj dcerka mi vcera zostala chora a dnes rano sa zobudila s bolavym lickom a ze 6tky sa jej trvale tlacia.. som strasne smutna mam pocit ze sa to na mna z kazdej strany sype :( a to som sa tak moc tesila tento rok na sviatkya

tanana22
15. dec 2015

Ničoho sa neboj🙂 to zvládneš. Prajem krásne sviatky🙂

moon123
autor
16. dec 2015

Dakujem dnes mi zostal od dcerky zss soplikovy syncek porazi ma...toci sa to tu dokola..aj japrajem krasne sviatky 🙂