Lekárka odmietla dieťaťu urobiť odber krvi
Dnes som bola u pediatričky s tým, že ideme na plánovanú kontrolu k detskej psychiatricke, či nám dá ospravedlnenku, keďže som nechcela ospravedlnenku do práce od psychiatričky. Všetko prebehlo v poriadku, spomínala som, že dcéra sa necíti dobre, že už dávno jej tak nebolo. Lekárka jej pozrela hrdlo a popocuvala ju. Odišli sme k psychiatričke. Tam sme poriešili čo sme mali a doktorka mi povedala, nech sa vrátime k pediatričke, nech dcére urobí odbery na krvný obraz, že je veľmi bledá, že kľudne môže mať málo železa a potom sa k tomu priidavajú ostatné problémy. Cestou som volala lekárke, sestrička sa na mňa oborila, že krvný obraz robili prednedávnom že to pozre v karte, nech zavolám o 15min. Zavolala som a bolo mi povedané, že krvný obraz robili pred pol rokom, že bolo všetko v poriadku a buď nech prinesiem výmenný lístok od psychiatričky, alebo mám íst do sukromného zariadenia a zaplatiť si odbery na vlastné náklady. Následne som volala psychiatričke, či mi dá výmenný lístok, tá odmietla s tým, že ona predsa nevypisuje výmenný lístok k pediatrovi na odber krvi.. Myslím si, že by ju to nič nestalo... Úprimne sklamali má obe lekárky. Ale viac pediatrička. Pediatricka je ukrajinka čo tu má všetko zadarmo aj jej krajania a ja si mám ísť platiť odbery do súkromneho zariadenia. To kde sme?! Ja som taká vytočena. Zavolala som aj do našej poisťovne a opísala som im situáciu.Daju mi zajtra vyjadrenie k situácii. Ja som už rozhodnutá čo urobím, chcem vedieť váš názor na situáciu. Ďakujem.

@anonym_autor sa mi naozaj paci, ako tí tu tieto odborníčky naložili. Tak zrazu ma pediater posledné slovo, je odborník. Ale keď ide o očkovanie, to bude pindania plný kybel. Sa tu niektoré normalne ze spamatajte
@anonym_83c675 všetky super ženy najmúdrejšie... jednu takú tu ,,poznám,, , čo každého kritizuje, na každom nájde chybu a na štedrý večer žrali rybie prsty s hranolkami, lebo ona nikdy kapustnicu nevarila... Takže toľko si ja robím z ich komentárov. Presne tie najviac frustrované a nešťastné ženy tu urážajú 🙂.Vo vedľajšej téme som čítala ako babka zomrela na preležaniny.. Autorku tam zotreli pod čiernu zem, že je to jej chyba, že neošetrovala preležaniny sama... Každa múdra. Ja by som chcela vedieť, koho je to chyba, keď pacient príde domov z nemocnice s preležaninami? Čia je to vina? Lekara, ktorý nemusí nič,
treba vymeniť.