icon

Lekárka odmietla vyšetriť dieťa v Košiciach a zavolala políciu

Dnes o 04:18

Čo si myslite o lekárke ktorá odmietla vyšetriť malé dieťa so 40•C ktoré tam čakalo 3 hodiny?

Strana
z2
bielasovicka
Dnes o 09:03
@tykat

@anonym_f772d5 realne tam kopec deti nema co robit. To ze rodicia utekaju s kazdou horuckou na pohotovost tu pohotovost akurat pretazuje a kvoli tomu tam deti musia tak dlho cakat. Ver mi ze ked prides na pohotovost so zavaznym pripadom tak ta beru hned (vlastna skusenost). A ked sa rodicom nechce ist k ich lekarke tak idu na pohotovost a tam si to odsedia aby dostali kvapky do nosa a sirup od kaslu.

@tykat ináč máš pravdu. Ja mam susedu, ktorá skoro každý mesiac cez víkend chodí na pohotovosť s deťmi za každú blbosť. Lebo ona nemá kedy ísť cez týždeň lebo nemá voľno. A hlavne sa jej nechce. Už ju niekoľkokrát na pohotovosti aj zdrbali za to.

terezka1947
Dnes o 12:34

....ja som tu sestričku a p.doktorku na pohotovosti zažila a nebola nepríjemná,ani mi nič zle nepovedala,nevyjodnotils dg zlé.....došlo na ďalší deň k zhoršeniu,ale povedala mi sama,že keď náhodou niečo vyskočí,máme ísť rovno na urgent,lebo choroba je v progrese....teraz to nevyzerá vážne....ale o pár hodín to môže byť inak
....ale napíšem aj to,že vidiac mnohých spoluobčanov.....ich agresivitu a vylučovanie si kadečo aj na úkor iných chorých detí v čakárni,smradu....a iných veci...nebudem komentovať...nedivím sa,že tam polícia chodí...ani,že si ju lekárka privolala....zažila som tam aj iné lekárky a boli ok.
Napr.prekvalila ma milo aj sestrička aleksrka na severe KE.
....no zlú skúsenosť mám z detského odd,veľmi zlú. A nebyť známosti .....neviem...neviem.
Prečo sa k človeku inak správajú keď je niekoho známy....a keď je obyčajný pacient?...dg bola rovnaká🤷

anonym_56baf5
Dnes o 19:09

@anonym_autor dieta teplotovalo cely den
Preco prisli az vecer?
Mimochodom som citala kdesi komentar od nejakeho komentujuceho, ktory tam vraj bol a teda rodicia sa spravali dost agresivne a slovne utocili na personal a vraj sa aj ten komentujuci bal ze co bude ale ze nastastie uz boli osetreni a odchadzali prec ale v com je tam pravda ani boh netusi
A tu podla mna zlyhali aj rodicia
A mne by sa nepacilo, ze mi vysetri dieta za 5min, to nema sancu tak to vdaka za take vysetrenie
Ked tam je objednavkovy system dobre vedeli, ze sa nestihnu dostat na rad a predsa tam s tak chorym dietatom dosli
A aj keby antibiotika zaberu do 48hodin, neporiesili by nic , zakladne lieky ma mat kazdy rodic doma
Za mna az velmi zbytocne halo precitlivenych rodicov, ktory si uzili 5min slavy
Na mieste zdravotnikov asi podam TO na danych rodicov

anonym_711b8b
Dnes o 19:16
@tykat

@anonym_autor a co tomu dietatku nakoniec bolo? Kolko malo rokov? Ake dalsie tazkosti malo? Lebo zase 40 horucka nie je u deti nic zriedkave. A cakat 3h u dr. to radsej doma zrazat, striedat paracetamol s ibuprofenom, vlazna sprcha, tekutiny. Ak ma sklon ku febr.krcom tak podat preventivne diazepam.
Lebo ja mam pocit ze v dnesnej dobe decku vyleti horucka a rodicia prva vec hajde na pohotovost.

To ze dr.vyzera ako keby pani z DSS priviezli na urgent je ina vec. Pohotovost niekto odsluzit musi (lebo zakon), pani diplom ma, zakladne zivotne funkcie tiez tak vybavene. Zodpovedny si ulohu splnil. To v akej kvalite tato pani zdrav.starostlivost poskytuje neriesia lebo nemusia.

@tykat aj moje deti mavaju bezne 40tky a raz som nechala dieta v tych 40tkach 3dni,kym som sla k dr,lebo som sa riadila tym,co si pisala ty. No a alp to dopadlo? Akutny zapal pluc a smer nemocnica... Myslim, ze kazdy rodic ma nejaky ten instinkt a vie posudit, ci je schopny sa starat o dieta sam,alebo potrebuje pomoc lekara.. Netreba sudit.

Strana
z2