Lekárka odmietla vyšetriť dieťa v Košiciach a zavolala políciu
Čo si myslite o lekárke ktorá odmietla vyšetriť malé dieťa so 40•C ktoré tam čakalo 3 hodiny?
....ja som tu sestričku a p.doktorku na pohotovosti zažila a nebola nepríjemná,ani mi nič zle nepovedala,nevyjodnotils dg zlé.....došlo na ďalší deň k zhoršeniu,ale povedala mi sama,že keď náhodou niečo vyskočí,máme ísť rovno na urgent,lebo choroba je v progrese....teraz to nevyzerá vážne....ale o pár hodín to môže byť inak
....ale napíšem aj to,že vidiac mnohých spoluobčanov.....ich agresivitu a vylučovanie si kadečo aj na úkor iných chorých detí v čakárni,smradu....a iných veci...nebudem komentovať...nedivím sa,že tam polícia chodí...ani,že si ju lekárka privolala....zažila som tam aj iné lekárky a boli ok.
Napr.prekvalila ma milo aj sestrička aleksrka na severe KE.
....no zlú skúsenosť mám z detského odd,veľmi zlú. A nebyť známosti .....neviem...neviem.
Prečo sa k človeku inak správajú keď je niekoho známy....a keď je obyčajný pacient?...dg bola rovnaká🤷

@anonym_f772d5 realne tam kopec deti nema co robit. To ze rodicia utekaju s kazdou horuckou na pohotovost tu pohotovost akurat pretazuje a kvoli tomu tam deti musia tak dlho cakat. Ver mi ze ked prides na pohotovost so zavaznym pripadom tak ta beru hned (vlastna skusenost). A ked sa rodicom nechce ist k ich lekarke tak idu na pohotovost a tam si to odsedia aby dostali kvapky do nosa a sirup od kaslu.
@tykat ináč máš pravdu. Ja mam susedu, ktorá skoro každý mesiac cez víkend chodí na pohotovosť s deťmi za každú blbosť. Lebo ona nemá kedy ísť cez týždeň lebo nemá voľno. A hlavne sa jej nechce. Už ju niekoľkokrát na pohotovosti aj zdrbali za to.