icon

Lekárka verzus ženy na koníku

marion09
7. nov 2017

Zienky dnes som taaaaaaka vytocena....bola som s malou u doktorky,vselico sa ma ohladom malej vypytovala....som jej medzitym spomenula ze chodim zdielat skusenosti sem na MK a ona nato ze sem nemam chodit lebo ze tu zeny mudruju a robia sa ze veci vedia aj ked nevedia...no do mna 100certov!ved kto uz moze vediet ked nie ten kto ma deti?,,

Strana
z2
lucinocka
7. nov 2017

@marion09 no neviem ktory doktor ma rad MK🙂 Ked si precitas temu o ckovani sa ani necudujem, sami Mudr Googlovsky🙂

marion09
autor
7. nov 2017

@lucinocka este som necitala

marusia12
7. nov 2017

@marion09 ani sa jej nečudujem 😀 Po skúsenostiach s otázkami a problémami matiek na MK nemám pocit, že sú tu mentálne atlétky.... s týmto národom je to stratené, ak niektoré vychovávajú deti.

marusia12
7. nov 2017

@marion09 nečítala si Mudr. Googlovského? Tak ty budeš asi tiež atlétka 😀

17alexis
7. nov 2017

@marion09 keď tu občas čítam rôzne "dobre mienené rady", až ma zo stoličky dvíha a to nie som ani Dr. V rodine máme zdravotníčku a pre ňu sú maminky na MK hlupane a stránku by mali zakázať, resp. fóra na nej. Ja sa tiež tu občas čo-to opýtam, ale rada lekára je pre mňa najviac.

marusia12
7. nov 2017

@17alexis určite si sa tu ale nikdy nepýtala, ako sa varí mrkva na mäkko, či môžeš ako tehotná tankovať a ako sa kosí pod trampolínou 😀 To sú len niektoré perly ducha tohto fóra.

beky1813
7. nov 2017

@marion09 a toto ta dokazalo tak vytocit? Fiha

17alexis
7. nov 2017

@marusia12 uuuuffffff, toto si zabila. To fakt??? 🙂 Ale aj ja prispejem perlou - minule som čítala otázku, kde baba kúpila Gelfix a pýtala si recept na džem s Gelfixom. Veď otočím obal a tam ho mám. 🙂

annaksz
7. nov 2017

Tak urciteee, to, ze ma niekto deti zarucuje, ze je vacsia kapacita v medicinskych ( a vlastne vo vsetkych ) otazkach ako ten, co to roky/desatrocia studoval...🙏🙏🙏

marusia12
7. nov 2017

@17alexis ano 😀 To sú len také perly, čo si pamätám... ale denne je tu niečo. Koľkokrát si hovorím, že aj matkou by mali byť ženy až keď zvládnu nejaké skúšky... lebo toto potom vychováva budúcnosť nášho národa a veru koľkokrát je to do plaču....

17alexis
7. nov 2017

@marusia12 aspoň bude nižšia konkurencia pre tie rozumné. Všetko má plusy aj mínusy. 🙂

marusia12
7. nov 2017

@17alexis aká konkurencia???? 😀 Ja si neviem predstaviť manželov tých žien... resp. viem... sú na pokeci 😀

marion09
autor
7. nov 2017

😀nie nepytala

marion09
autor
7. nov 2017

@beky1813 ta ked koninu strelila ze UM treba davat do 3rokov..ja nato ze mamicky na MK davaju kravske aj ovela skor......

beky1813
7. nov 2017

@marion09 a netreba sa skor riadit vlastnym rozumom a dietatom v takychto veciach? A preco konina? Vela zien dava UM aj do 4 rokov.

17alexis
7. nov 2017

@marusia12 myslím to tak, že deti rozumnejších rodičov budú mať možno nižšiu konkurenciu na trhu práce. Už teraz počúvam od učiteľov v mojom okolí, že deti si ani nevedia vyložiť učebnice na lavicu a čakajú, že to za ne bude robiť učiteľka. A k manželom sa nevyjadrujem radšej, ale normálni asi nebudú.

marusia12
7. nov 2017

@17alexis ja si myslím, že deti intelektovo zdatnejších rodičov budú z tejto krajiny utekať... čo najďalej.

marusia12
7. nov 2017

@marion09 kravske mlieko je pre teliatka 😀

annaksz
7. nov 2017

@beky1813 konina, lebo doktorka povedala. Vsak zeny na mk kazda s vysokou internetovou vo vsetkych odboroch maju vzdy pravdu a ony davaju skor, tak to tak musi byt😂. Chcela by som vediet, co tej lekarke prebehlo hlavou, ked ti radila a ty ze " ale zeny na mk davaju skor"😂😅😂

marusia12
7. nov 2017

@annaksz možno si už detské lekárky píšu na zdravotné karty takýchto matiek poznámku... POZOR, MATKA Z MK 😀

malasandrika
7. nov 2017

Mne úplne stačí, že si založila takúto tému, aj to veľa vypovedá, odteraz diskusie s Tebou naberú nový rozmer 😄

lilyianka
7. nov 2017

@marion09 ani sa doktorke necudujem...ved mala pravdu

beky1813
7. nov 2017

@annaksz ako aj ja som davala kravske od 14 mesiacov, ale nepotrebovala som sa radit s doktorkou, konom, stacilo mi poznat si vlastne dieta

evittam
7. nov 2017

Uz to tu pisem neviem koľkokrát. Na MK som sa dostala len nahodou-kvoli bazaru. A fakt sa za tych par rokov niekedy ešte nestíham čudovať nad blbosťou niektorych zien-matiek-ano inak sa to, bohužiaľ, nedá napísať. Ale tiez som sa tu nieco naučila a aj mi niektore zeny pomohli-cize česť vynimkam.
A btw.fakt "netuším" ako som ja len mohla 2x otehotnieť, byt tehotna,porodit, oddojcit a ostatné aj bez MK.😁😎

black33
7. nov 2017

@marion09 ach boze, dalsia mentalna atletka, ved naco vam je pediater ked staci odborna konzultacia z MK

annaksz
7. nov 2017

@beky1813 vsak toto. A este oboznamovat lekara s tym, ake socialne siete navstevujem a oponovat mu tym, ze "ale tam to robia mamicky tak"...nonsens

evittam
7. nov 2017

@marion09 A btw.teba uz presla ta tvoja veľká "obeta" ked riesis UM a kravské mlieko? Nejak rýchlo...😉

malasandrika
7. nov 2017

@evittam ano presne na toto som si spomenula 😄😄😄

pininka
7. nov 2017

Nechapem co ta tak rozculilo, niektore "dobre" mienene rady tu si zasluzia minimalne dozivotie a lekari su uz pravom nastvani, ved naco studovali roky, ked ty sa poradis na mk a prides uz s hotovou diagnozou. Skus si predstavit ze by v robote tak niekto za tebou prisiel. A hoci je pravda ze niektore davame kravske.mlieko aj skor, su deti,ako bol aj moj prostredny,ze si nan velmi dljo zvykal, mal hrozne hnacky a nakoniec mu ho aj tak na gastre uplne vylucila z jedalnicka. To iste moja neter,do 4 rokov bola na umelom. Nevidim na tom nic hrozne,okrem vacsieho financneho zatazenia.

beky1813
7. nov 2017

@evittam
@malasandrika ja mam z nej pocit, ze ona neriesi, len sa nudi a snazi sa rozvirit hladinu 😀

Strana
z2