icon

Liečebné kúpele na dýchacie problémy

pepsinka123
28. mar 2014

Ahojt môj syn ma dlhodobe problémy s dychacimi cestami zažiadala som o liečenie ak mi to poistovna schváli. Viete odporucit dobre liecebne kupele na dychacie problémy. Dakujem

zlatica99
16. sep 2019

@hrehusa však jednu som si aj priplatila ale zase viac si priplácať je aj dosť finančne náročné. Ale kto má na to, tak kľudne, môže si.

dom_evi
16. sep 2019

@zlatica99 no nenapisala, predsa sa tu o nich bavime 🙂

zlatica99
17. sep 2019

@dom_evi tak ale to som ja nemala z kade vedieť, že aj ty si bola v nich. No som rada, že to konečne viem😉🙂 Tak aj ty môžeš poradiť nejaké veci babám,keď sa budú pýtať. A iba raz si u nich bola či viac krát?

hrehusa
18. sep 2019

@zlatica99 samozrejme, podľa možností aké máme 🙂 ale ani veľa nie je zdravé 🙂

@dom_evi domi a kedy si bola? Sama si bola? Haha niekedy by sme mohli ísť všetky spolu naraz 🙂

win_gi
19. sep 2019

@zlatica99 super strašne som na to zvedavá, ako to celé bude prebiehať a ako mi tam bude, či sa nebudem nudiť, či mi bude lepšie 🙂 vyjadrenie mi ešte stále neprišlo :/

dom_evi
19. sep 2019

@hrehusa v auguste 🙂 To som mala na sposob dovolenky letnej hehe 🙂 Bola som tri tyzdne 🙂 V novembri sa chystam na vikend 🙂 Jasne sama ja si to trosku pooddychujem aj od priatela :D

@zlatica99 dva x 🙂 Kludne sa pytajte ak treba 🙂

zlatica99
20. sep 2019

@hrehusa presne, aj to je pravda. Veď oni vedia, koľko ľudia procedúr potrebujú, aby dobre bolo. Na to sú tam predsa zamestnaný aj odborníci, ktorý o tom rozhodujú.
@win_gi uvidíš sama, ale ja som sa tam vôbec nenudila. Dokonca ma tam prišli aj kamaráti na jeden deň pozrieť, tak to bolo také príjemné spestrenie🙂 Neboj, nájdeš si tam stále niečo, aby si sa nenudila🙂 A kedy si to bola zaniesť na poisťovňu?

zlatica99
20. sep 2019

@dom_evi super, tak ty to tam už dobre poznáš, keď si tam bola dva krát🙂 Ja nepotrebujem nič zistiť, keďže všetko viem. Ale tak možno nejaká iná babuľka sa ozve🙂

hrehusa
20. sep 2019

@zlatica99 ja keď som bola prvý tak mi aj poradili, že ak mám záujem si priplatiť čo by bolo vhodné na viac 🙂
@dom_evi super haha tak to máš parádne vymyslené, tak si tam bola riadne spokojná 🙂

win_gi
20. sep 2019

@zlatica99 a čo ste tam robili keď vás prišli pozrieť? Je to povolené alebo si to musela nejak špeciálne nahlasovať? Ja by som asi splašila niekoho so mnou :D

zlatica99
26. sep 2019

@hrehusa a práve to je dobré, že oni tam vedia ohľadom všetkého poradiť🙂
@win_gi normálne sme si spravili výlet/turistiku na Veľký Choč. Oni prišli v nedeľu a v ten deň som nemala ani procedúry, tak som mohla na celý deň v kľude odísť. Veď v kúpeľoch si predsa neni vo väzení ani v nemocnici, že by si nemohla výjsť z areálu. Nemusela som nič nahlasovať! Veď ako chceš, uvidíš či sa s niekým dohodneš. To je už na tebe🙂

rencina_4
7. okt 2019

vedel by mi niekto vypisat presne dychacie diagnozy (alebo ako to nazvat), ktore sa liecia v kupeloch a zaroven ich preplaca v plnej vyske poistovna? dakujem!

win_gi
9. okt 2019

@zlatica99 vau napríklad toto som ani netušila, že je takto lebo som si myslela, že to je skoro ako v nemocnici, tak si mala aj prírodu riadne, ako na dlani, a povedz mi viac o tých kúpeľoch s čím presne si tam bola?

hrehusa
10. okt 2019

@zlatica99 hej ešte by som tento rok chcela stihnúť, ale neviem či sa mi podarí :/

zlatica99
15. okt 2019

@rencina_4 ahoj😉 Viem ti napísať, ktoré diagnózy sa liečia v Lúčkach, keďže tam chodím každý rok. Majú ich vypísané aj na webovej stránke, ale aby si nemusela hľadať, tak ti ich sem vypíšem. Mne to problém nerobí🙂 Toto sú oni:
- chornická bronchitída, sústavne odborne liečená
- iná zdĺhavá obštrukčná pľúcna choroba. Bronchiálna astma sústavne odborne liečená
- stavy po operáciách dolných dýchacích ciest a pľúc po transplantácii pľúc do 12 mesiacov po operácii
- hypertrofické zápaly alebo atrofické zmeny horných dýchacích ciest, sústavne odborne liečené
- alergické nádchy preukázané alergologickým vyštrením, sústavne odborne liečené
- stavy po operáciách horných dýchacích orgánov do 12 mesiacov po operácii
- pľúcne fibrózy, sústavne odborne liečené

zlatica99
15. okt 2019

@win_gi áno, to som veru mala a bolo to úžasné. Preto tam tak rada chodím, lebo sa nachádzajú v krásnom prostredí🌳😍 No ja mám alergické nádchy na ktoré sa sústavne liečím a preto mám nárok chodiť aj do kúpeľov. Mne tie kúpele veľmi pomáhajú. Keď z nich prídem domov, tak sa mi o mnoho lepšie dýcha! Keby to bolo možné, tak chodím aj častejšie😀😂

win_gi
16. okt 2019

@zlatica99 no to máš pravdu, veru je škoda, že sa tam nedá viac chodiť resp. že si to nemôže každý dovoliť si sám zaplatiť a neexistujú nejaké kratšie a lacnejšie pobyty?

hrehusa
17. okt 2019

@zlatica99 počuj a nepôjdeme spolu? Nemajú teraz nejakú akciu?

dom_evi
18. okt 2019

@hrehusa ani nehovor!
@zlatica99 pocula si o tom silvestrovskom pobyte?

zlatica99
18. okt 2019

@win_gi je to škoda ale môžme byť radi aspoň za ten jeden raz, čo nám chorým to poisťovňa preplatí. Existujú, majú v ponuke aj týždňové pobyty a tuším aj víkendové.
@hrehusa bohužiaľ už tento rok nemôžem ísť, keďže môj muž už nemá dovolenku a nemal by kto zostať s Lukáškom doma. Ale ďakujem, že si ma zavolala. Skús nejakú inú kamarátku nahovoriť. Pozrite si na ich stránke akciové pobyty, nejaké tam tuším majú.

zlatica99
18. okt 2019

@dom_evi áno viem o ňom a vyzerá veľmi dobre ale my máme 18 mesačného syna, takže tento rok ešte na takýto silvestrovský pobyt isto nepôjdeme. Možno nabudúci rok pôjdeme 🙂 Ty nad nim rozmýšľaš?

dom_evi
21. okt 2019

@win_gi to mas recht, ja by som aj kazdy mesiac isla :D
@zlatica99 to je skodaaaa, no premyslam aj s dvomi kamoskami ze by sme isli 🙂

zlatica99
22. okt 2019

@dom_evi choďte, pokiaľ môžte! Vyzerá to veľmi dobre. V cene sú aj procedúry, tak si zároveň aj trochu oddýchnete. Keby som mohla, tak by som tiež hneď išla. A som pozerala, že ak si do konca októbra stihnete rezervovať pobyt, tak budete mať ešte aj zľavu naň😉🙂

win_gi
22. okt 2019

@zlatica99 vaaaau to by bolo super, kto má teraz aktuálne?

@dom_evi haha to ja zase nie mne je doma fajn, ale tak dva, tri x do roka prečo nie 🙂

zlatica99
29. okt 2019

@win_gi také týždňový pobyty majú podľa mňa všetky kúpeľné miesta ale ja som momentálne narážala na kúpele Lúčky. O nich viem, že majú v ponuke napríklad pobyt Zdravý týždeň alebo pobyt zimný relax. Pozri na ich webe.

dom_evi
29. okt 2019

@zlatica99 ani nehovor, uz to mame zarezervovane, pojde aj moj a jedny nasi znamy 🙂 tak budeme tam dva pary tak hadam bude sranda 🙂 tesim sa!
@win_gi jasne, ved ja som to nemyslela tak, ze mi je doma spatne :D

kolieskova232
31. okt 2019

ahojte babulky. vsimla som si tuto temu a nakolko som tento rok bola na kupelnom pobyte, tak sa tiez rada podelim s vami o moje skusenosti. bola som kvoli dychacim problemom, ktore u mna uz pretrvavaju viac rokov. v juny sa nam narodila dcerka a predtym som este stihla tento pobyt. super mi to padlo a preto kto mate narok, tak ani nerozmyslajte a vyuzite taku moznost.

alenka551
31. okt 2019

@kolieskova232 ahoj a u koho si bola? Teda kde :D Hehe ja zvazujem ze by som isla, chcela by som nieco ine, viem, ze teraz je novinkou a takou specialitou balneocentrum 🙂

hrehusa
5. nov 2019

@zlatica99 áno už máme zajednané je škoda, že nemôžeš ísť...:( možno nám to výjde inokedy

win_gi
9. nov 2019

@dom_evi to si ani nemyslým, len vieš ako to je také to domáce pohodlie, aaaa aj sme si zajednali v kúpeloch ten silvestrovský pobyt 🙂
@zlatica99 kukala som a sme si to aj zaplatili užijeme si fajne nový rok 🙂
@hrehusa vidíme sa 🙂