Liečebné kúpele na dýchacie problémy
Ahojt môj syn ma dlhodobe problémy s dychacimi cestami zažiadala som o liečenie ak mi to poistovna schváli. Viete odporucit dobre liecebne kupele na dychacie problémy. Dakujem
@hrehusa presne, aj to je pravda. Veď oni vedia, koľko ľudia procedúr potrebujú, aby dobre bolo. Na to sú tam predsa zamestnaný aj odborníci, ktorý o tom rozhodujú.
@win_gi uvidíš sama, ale ja som sa tam vôbec nenudila. Dokonca ma tam prišli aj kamaráti na jeden deň pozrieť, tak to bolo také príjemné spestrenie🙂 Neboj, nájdeš si tam stále niečo, aby si sa nenudila🙂 A kedy si to bola zaniesť na poisťovňu?
@hrehusa a práve to je dobré, že oni tam vedia ohľadom všetkého poradiť🙂
@win_gi normálne sme si spravili výlet/turistiku na Veľký Choč. Oni prišli v nedeľu a v ten deň som nemala ani procedúry, tak som mohla na celý deň v kľude odísť. Veď v kúpeľoch si predsa neni vo väzení ani v nemocnici, že by si nemohla výjsť z areálu. Nemusela som nič nahlasovať! Veď ako chceš, uvidíš či sa s niekým dohodneš. To je už na tebe🙂
vedel by mi niekto vypisat presne dychacie diagnozy (alebo ako to nazvat), ktore sa liecia v kupeloch a zaroven ich preplaca v plnej vyske poistovna? dakujem!
@rencina_4 ahoj😉 Viem ti napísať, ktoré diagnózy sa liečia v Lúčkach, keďže tam chodím každý rok. Majú ich vypísané aj na webovej stránke, ale aby si nemusela hľadať, tak ti ich sem vypíšem. Mne to problém nerobí🙂 Toto sú oni:
- chornická bronchitída, sústavne odborne liečená
- iná zdĺhavá obštrukčná pľúcna choroba. Bronchiálna astma sústavne odborne liečená
- stavy po operáciách dolných dýchacích ciest a pľúc po transplantácii pľúc do 12 mesiacov po operácii
- hypertrofické zápaly alebo atrofické zmeny horných dýchacích ciest, sústavne odborne liečené
- alergické nádchy preukázané alergologickým vyštrením, sústavne odborne liečené
- stavy po operáciách horných dýchacích orgánov do 12 mesiacov po operácii
- pľúcne fibrózy, sústavne odborne liečené
@win_gi áno, to som veru mala a bolo to úžasné. Preto tam tak rada chodím, lebo sa nachádzajú v krásnom prostredí🌳😍 No ja mám alergické nádchy na ktoré sa sústavne liečím a preto mám nárok chodiť aj do kúpeľov. Mne tie kúpele veľmi pomáhajú. Keď z nich prídem domov, tak sa mi o mnoho lepšie dýcha! Keby to bolo možné, tak chodím aj častejšie😀😂
@win_gi je to škoda ale môžme byť radi aspoň za ten jeden raz, čo nám chorým to poisťovňa preplatí. Existujú, majú v ponuke aj týždňové pobyty a tuším aj víkendové.
@hrehusa bohužiaľ už tento rok nemôžem ísť, keďže môj muž už nemá dovolenku a nemal by kto zostať s Lukáškom doma. Ale ďakujem, že si ma zavolala. Skús nejakú inú kamarátku nahovoriť. Pozrite si na ich stránke akciové pobyty, nejaké tam tuším majú.
ahojte babulky. vsimla som si tuto temu a nakolko som tento rok bola na kupelnom pobyte, tak sa tiez rada podelim s vami o moje skusenosti. bola som kvoli dychacim problemom, ktore u mna uz pretrvavaju viac rokov. v juny sa nam narodila dcerka a predtym som este stihla tento pobyt. super mi to padlo a preto kto mate narok, tak ani nerozmyslajte a vyuzite taku moznost.
@kolieskova232 ahoj a u koho si bola? Teda kde :D Hehe ja zvazujem ze by som isla, chcela by som nieco ine, viem, ze teraz je novinkou a takou specialitou balneocentrum 🙂

@hrehusa však jednu som si aj priplatila ale zase viac si priplácať je aj dosť finančne náročné. Ale kto má na to, tak kľudne, môže si.