Liečebné kúpele na dýchacie problémy
Ahojt môj syn ma dlhodobe problémy s dychacimi cestami zažiadala som o liečenie ak mi to poistovna schváli. Viete odporucit dobre liecebne kupele na dychacie problémy. Dakujem
@wikisara sa jej to nechcelo vybavovat alebo dlho trvalo, pokial jej poistovna poslala odpoved na ziadost? lebo niekedy to tak byva, ze cloveku sa nechce vybovavat, lebo si mysli, ze to bude dlho trvat a vela veci okolo toho bude treba vybavit a potom uz ked tam je, tak si to nevie vynachvalit. tak som rada, ze jej tam pomohli a ze sa teraz citi lepsie. pozdrav ju
Skôr by som povedala, že jej to trvalo najdlhšie si podať žiadosť 🙂 Pamätám si ako mi volala, že ako rýchlo jej poslala poisťovňa odpoveď, že jej pobyt schvaľujú a smiali sme sa, že keby toľko neváhala, už tam mohla dávno byť 🙂 Ďakujem pozdravím
Mne sa tak vidí, že 3 týždne tam bola. To nie teda, veľmi si tam všetko pochvaľovala, tak sa jej ani moc domov nechcelo ísť z toho ako si ju tam rozmaznávali 🙂
neviem, ci sa to tu uz niekto pytal a ak sa opakujem, tak mi to prosim prepacte. precitat celu diskusiu, na to veru cas nemam a preto by ma zaujimalo na ake dychacie problemy sa daju vybavit kupele cez poistovnu? dakujem
@lucks6 ahoj😉 Viem ti poradiť, že v kúpeľoch Lúčky sa zaoberajú týmito dýchacími problémami:
- chornická bronchitída, sústavne odborne liečená
- iná zdĺhavá obštrukčná pľúcna choroba. Bronchiálna astma sústavne odborne liečená
- stavy po operáciách dolných dýchacích ciest a pľúc po transplantácii pľúc do 12 mesiacov po operácii
- hypertrofické zápaly alebo atrofické zmeny horných dýchacích ciest, sústavne odborne liečené
- alergické nádchy preukázané alergologickým vyštrením, sústavne odborne liečené
- stavy po operáciách horných dýchacích orgánov do 12 mesiacov po operácii
- pľúcne fibrózy, sústavne odborne liečené
Toto sú všetky indikácie, ktoré tam liečia a myslím, že sú aj podporované poisťovňou.
@eliaska101 dakujem ti velmi pekne za vypisanie vsetkych diagnoz, velmi si mi tym pomohla a aj si mi usetrila cas, ze to nemusim sama cez internet hladat.
@lucks6 za malíčko😉 Bolo mi to hneď jasné, že sa ti nechce hľadať cez internet. Ale u nich by si to veľmi ľahko našla, oni na stránke majú úplne všetko napísané. Kľudne ale ak máš ešte nejaké otázky, tak sa pýtaj🙂
@eliaska101 zatial nemam ale ak budem mat nejaku otazku, na ktoru nebudem vediet najst odpoved na stranke, tak ti hned budem pisat. som rada, ze si taka ochotna, dakujem ti!
@lucks6 vôbec nemusíš toľko ďakovať, je to samozrejmosť, že pomôžem, keď viem😉 Prajem pekný zvyšok dňa a víkendu😉
To je pravda, na stranke to maju na moj udiv velmi pekne a prehladne rozpisane, take tam clovek najde vsetko. Bodaj by to uz bolo vsetko zas v starych kolajach
@pukavica takéto zariadenia to musia mať, aby ľudia vedeli, ako postupovať. Myslím, že to si viacerí prajeme, aby už všetko bolo ako kedysi! No na to si ešte minimálne pár týždňov budeme musieť počkať. A ozik prečo si si pozerala ich stránku? Tiež si mala zaplatený nejaký pobyt u nich??

@wikisara tvoja kamarátka bola u nich na liečebnom pobyte alebo iba na takom víkendovom??