Liečebný pobyt pre dieťa v Bardejovských kúpeľoch
Mate niektora skusenosti z liecenia? Mam 16 rocneho syna a schvalili mu kupelnu liecbu kvoli refluxu v Bardejove. Ako to tam prebieha? A pomohlo vam to? Aka je kvalita ubytovania?
@adrianna23 prepac ze sa pytam dnes som bola odnes papiere na kup liecbu ta pani mi povedala ze nevie ci mi schvalia a povedala ci mam 50e na pobyt na 1den samozrejme som povedala ze nemam no neviem ci mi to schvalia v pondelok som prisla z nemocnice boli sme hosp 6dni tak aj to som mala dolozit co myslis a pytala sa ci trencianske alebo bardejov
Dievcata dcerka je od pondelkavo Valentine a velmi sa jej paci. Vcera vecer sice volala s placom, ze chce ist domov, lebo jej chybam, vsetky 3 na izbe plakali, ale ma sa dobre.
@katarinka73 50 eur na den? To povedala blbost..473eur to vychadza na 3 tyzdne aj s dcerkou dokopy..cize na jeden den nieco cez 23 eur ja spolu s dcerkou
@katka1981 jej no super, urcite bude mat kopu peknych zazitkov👍
@adrianna23,to ano, len vecery su tazke. 473 ked ti poist.neschvali doprovod? Potom ti daju v pohode termin na leto? Zvazujem to o rok, len ja potrebujem aj pre maleho stravu.
@katka1981 praveze ked schvalia..ked neschvalia doprovod, vyjde to cca o 100 eur viac. Termin na leto do toho marca je najlepsie si zajednat..aj to uz je vacsina obsadena..cim skor tym lepsie..mozes si povedat aku izbu chces aj termin..chapes🙂 maly bude mat kolko o rok? Do troch rokov by som stravu neriesila..napapa sa popri tebe. Vsak kolko toho maly zje..a v areali su potraviny cize nejake vyzivy, ovocie dokupis
@adrianna23, bude mat 2. Tak na ranajky MM, desiata190 ml vyziva, obed navarim spapa asi 250-280g, potom ovocie, kasa, MM.Podla mna zje dost a urcite mu dvojrocnemu nedam to co zjem ja. Ja som aj dcerke varila dietnejsie, nie na oleji, nekorenene, nesolene.... Takze neviem.
@katka1981 ono by sa mozno dalo povedat v kuchyni, ze jete doma nesolene..potom ti jedine ostava tam varit v kuchynke alebo si doma navarit a zavarit do sklicok, alebo zamrazit..ale tie chladnicky tam stoja za dve veci. Ja teraz planujem si zavarit vlastnu stravu pre maleho..presnidavky, obedy. A kase na vecer budem tam robit. Ma 8 mesiacov. Tiez ho kojim, cize o starost menej.
Ahojte, boli ste niekto dieta + rodic obaja ako pacienti v skupine A cez poistovnu? Ubytuju ma v takom pripade spolu s dietatom? Dik 😉
@adrianna23, dcerka bola v Bardejove na lieceni od 12.6. na 3 tyzdne a pacilo sa jej, sestricky aj dr. boli super. Sice uz tam ist nechce, lebo sme jej velmi chybali, ale pojde, lebo potrebuje zmenu a urcite jej to nieco dalo.
@katka1981 tak super, ona sa časom určite rada vrati😉
@adrianna23, nikto sa jej pytat nebude, bolo jej dobre, doma je jak cert.
Ahojte, chystate sa tento rok niekto do kupelov? My s dcerkou ideme v lete, uz mam schvalene. Mozte niekto prosim pridat fotky z ubytka v Mieri? Dakujem.
@gimi83 chodis s oboma ty sa staras o obe deti nikto tam nie je nastrazenie a kedy idete
@katarinka73 dakujem za info, este nemame presny termin, ale asi az po lete by sme isli
@yvoneta ahoj my ideme v júli, ako každý rok. Fotky sú aj na nete, presne tak tam je, plus kuchynka, herňa aj práčka na prvom poschodi
@gimi83 ja som tam bola vlani s 9- mesačným a v pohodicke, aj keď sa obávali sestričky ako to zvládnem 🙂 no a na stráženie tam nieje nik..písala som mail v decembri, či neuvažujú niečo také ako stráženie detí, keďže vidím z vlastnej skúsenosti ako to tam reálne funguje. Mamičky behajú s deťmi po procedúrach a potom vybavujú zase svoje procedúry. Celé dni behanie ..tak a odpoveď bola že neplánujú. Pritom v iných kúpeľoch to bežné funguje, stráženie detí..a to su bardejovské asi najväčšie kúpele ak sa nemylim
@adrianna23 ahoj, my nastupujeme 17.7.na tri tyzdne
@adrianna23 mas rezervovanu aj konkretnu izbu, alebo to sa dozvies az po prichode? Dakujem za info. Totiz, mam obavy, aby nas nedali na nejaku hlucnu izbu, prip.prehriatu v lete pod strechou.
@yvoneta ahoj, my 9-teho júla nastupujeme, takže sa vidíme 😉 tie izby niesu prehriate, je tam čerstvý vzduch, vlastne hneď pod horou, takže nemaj obavy. Izbu som si zanedbala dopredu, keďže viem, ktoré sú s balkónom a ktoré sú otočené na horu ale bez balkóna. Každému niečo iné vyhovuje.
@yvoneta nie zanedbala ale zarezervovala 😁
@yvoneta a čo sa týka hluku..no..v lete je tam najviac detí, keďže sú prázdniny. A je tam hluk..po večeri keď sa tam zhromazdia všetky deti tak je rušno, ale nie vždy. Hlavne na Tom prvom poschodí kde je herňa, kuchynka, práčka..na druhom a treťom je kludnejsie
@yvoneta ale ak máš rada vyslovene kľud tak odporúčam ubytovňu Evu, je to ako väčší apartmán a je tam tichucko. Len je to mimo jedálne a aj tej práčky a herne a kuchynky vlastne. Takže je to na tebe..ale väčšinou to býva už obsadené, čiže čím skôr zavoláš, tým skôr si zanedbala izbu ktorú chces. Maminy už v januári volajú.
@adrianna23 mam izbu s balkonom, iba tolko mi povedali a kedze to tam nepoznam, tak neviem, ktoru izbu konkretnu pytat.
Ahojte maminky. Hladam maminku kt. planuje ist buduce leto do BJ kupelov. Dcerka bude mat 10 rokov a syncek 3 roky. Na liecenie pojde moja dcerka, ja ako doprovod so syncekom. Teraz je tam dcerka sama po druhykrat. Prosim vas tie co tam chodite a planujete ist, mohli by ste sa mi ozvat? Budem vam velmi vdana, dakujem.
@katka1981 ahoj, kľudne napíš IP
Ahojte, prosím mal niekto dieťa v tej detskej liečebni Valentína? Uvažujem nad ňou..možno o rok ja by som tam šla do kúpeľov sama so sebou a syn do detskej liečebne ale v rovankom termíne. Ďakujem za odpovede...

Mne z gastra písala ze dieta je naviazane na matku.
@katka1981