icon

Liečebný pobyt pre dieťa v Bardejovských kúpeľoch

ajkalc
15. apr 2012

Mate niektora skusenosti z liecenia? Mam 16 rocneho syna a schvalili mu kupelnu liecbu kvoli refluxu v Bardejove. Ako to tam prebieha? A pomohlo vam to? Aka je kvalita ubytovania?

lenika25
11. jún 2017

Mne z gastra písala ze dieta je naviazane na matku.
@katka1981

katarinka73
15. jún 2017

@adrianna23 prepac ze sa pytam dnes som bola odnes papiere na kup liecbu ta pani mi povedala ze nevie ci mi schvalia a povedala ci mam 50e na pobyt na 1den samozrejme som povedala ze nemam no neviem ci mi to schvalia v pondelok som prisla z nemocnice boli sme hosp 6dni tak aj to som mala dolozit co myslis a pytala sa ci trencianske alebo bardejov

katka1981
15. jún 2017

Dievcata dcerka je od pondelkavo Valentine a velmi sa jej paci. Vcera vecer sice volala s placom, ze chce ist domov, lebo jej chybam, vsetky 3 na izbe plakali, ale ma sa dobre.

adrianna23
15. jún 2017

@katarinka73 50 eur na den? To povedala blbost..473eur to vychadza na 3 tyzdne aj s dcerkou dokopy..cize na jeden den nieco cez 23 eur ja spolu s dcerkou

adrianna23
15. jún 2017

@katka1981 jej no super, urcite bude mat kopu peknych zazitkov👍

katka1981
16. jún 2017

@adrianna23,to ano, len vecery su tazke. 473 ked ti poist.neschvali doprovod? Potom ti daju v pohode termin na leto? Zvazujem to o rok, len ja potrebujem aj pre maleho stravu.

adrianna23
16. jún 2017

@katka1981 praveze ked schvalia..ked neschvalia doprovod, vyjde to cca o 100 eur viac. Termin na leto do toho marca je najlepsie si zajednat..aj to uz je vacsina obsadena..cim skor tym lepsie..mozes si povedat aku izbu chces aj termin..chapes🙂 maly bude mat kolko o rok? Do troch rokov by som stravu neriesila..napapa sa popri tebe. Vsak kolko toho maly zje..a v areali su potraviny cize nejake vyzivy, ovocie dokupis

katka1981
16. jún 2017

@adrianna23, bude mat 2. Tak na ranajky MM, desiata190 ml vyziva, obed navarim spapa asi 250-280g, potom ovocie, kasa, MM.Podla mna zje dost a urcite mu dvojrocnemu nedam to co zjem ja. Ja som aj dcerke varila dietnejsie, nie na oleji, nekorenene, nesolene.... Takze neviem.

adrianna23
16. jún 2017

@katka1981 ono by sa mozno dalo povedat v kuchyni, ze jete doma nesolene..potom ti jedine ostava tam varit v kuchynke alebo si doma navarit a zavarit do sklicok, alebo zamrazit..ale tie chladnicky tam stoja za dve veci. Ja teraz planujem si zavarit vlastnu stravu pre maleho..presnidavky, obedy. A kase na vecer budem tam robit. Ma 8 mesiacov. Tiez ho kojim, cize o starost menej.

yvoneta
16. júl 2017

Ahojte, boli ste niekto dieta + rodic obaja ako pacienti v skupine A cez poistovnu? Ubytuju ma v takom pripade spolu s dietatom? Dik 😉

libuska2
16. júl 2017

@yvoneta ano v bardejove urcite. Akurat,ze sa tiez budes stravovat spolu s dietatom tam v jedalni a nie medzi dospelimi, kde si mama pochvalovala stravu

katka1981
16. júl 2017

@adrianna23, dcerka bola v Bardejove na lieceni od 12.6. na 3 tyzdne a pacilo sa jej, sestricky aj dr. boli super. Sice uz tam ist nechce, lebo sme jej velmi chybali, ale pojde, lebo potrebuje zmenu a urcite jej to nieco dalo.

adrianna23
17. júl 2017

@katka1981 tak super, ona sa časom určite rada vrati😉

katka1981
17. júl 2017

@adrianna23, nikto sa jej pytat nebude, bolo jej dobre, doma je jak cert.

yvoneta
19. jan 2018

Ahojte, chystate sa tento rok niekto do kupelov? My s dcerkou ideme v lete, uz mam schvalene. Mozte niekto prosim pridat fotky z ubytka v Mieri? Dakujem.

gimi83
6. mar 2018

@rachel978 ahoj ja mam ist s 3,5 rocnym synom a mam doma este 6 mesacneho, rozumiem spravne, ze nie je problem ist s oboma detmi? A ako sa to riesi na rocedurach. Dakujem za odpoved ;)

katarinka73
6. mar 2018

@gimi83 chodis s oboma ty sa staras o obe deti nikto tam nie je nastrazenie a kedy idete

gimi83
6. mar 2018

@katarinka73 dakujem za info, este nemame presny termin, ale asi az po lete by sme isli

adrianna23
6. mar 2018

@yvoneta ahoj my ideme v júli, ako každý rok. Fotky sú aj na nete, presne tak tam je, plus kuchynka, herňa aj práčka na prvom poschodi

adrianna23
6. mar 2018

@gimi83 ja som tam bola vlani s 9- mesačným a v pohodicke, aj keď sa obávali sestričky ako to zvládnem 🙂 no a na stráženie tam nieje nik..písala som mail v decembri, či neuvažujú niečo také ako stráženie detí, keďže vidím z vlastnej skúsenosti ako to tam reálne funguje. Mamičky behajú s deťmi po procedúrach a potom vybavujú zase svoje procedúry. Celé dni behanie ..tak a odpoveď bola že neplánujú. Pritom v iných kúpeľoch to bežné funguje, stráženie detí..a to su bardejovské asi najväčšie kúpele ak sa nemylim

yvoneta
6. mar 2018

@adrianna23 ahoj, my nastupujeme 17.7.na tri tyzdne

yvoneta
6. mar 2018

@adrianna23 mas rezervovanu aj konkretnu izbu, alebo to sa dozvies az po prichode? Dakujem za info. Totiz, mam obavy, aby nas nedali na nejaku hlucnu izbu, prip.prehriatu v lete pod strechou.

adrianna23
6. mar 2018

@yvoneta ahoj, my 9-teho júla nastupujeme, takže sa vidíme 😉 tie izby niesu prehriate, je tam čerstvý vzduch, vlastne hneď pod horou, takže nemaj obavy. Izbu som si zanedbala dopredu, keďže viem, ktoré sú s balkónom a ktoré sú otočené na horu ale bez balkóna. Každému niečo iné vyhovuje.

adrianna23
6. mar 2018

@yvoneta nie zanedbala ale zarezervovala 😁

adrianna23
6. mar 2018

@yvoneta a čo sa týka hluku..no..v lete je tam najviac detí, keďže sú prázdniny. A je tam hluk..po večeri keď sa tam zhromazdia všetky deti tak je rušno, ale nie vždy. Hlavne na Tom prvom poschodí kde je herňa, kuchynka, práčka..na druhom a treťom je kludnejsie

adrianna23
6. mar 2018

@yvoneta ale ak máš rada vyslovene kľud tak odporúčam ubytovňu Evu, je to ako väčší apartmán a je tam tichucko. Len je to mimo jedálne a aj tej práčky a herne a kuchynky vlastne. Takže je to na tebe..ale väčšinou to býva už obsadené, čiže čím skôr zavoláš, tým skôr si zanedbala izbu ktorú chces. Maminy už v januári volajú.

yvoneta
6. mar 2018

@adrianna23 mam izbu s balkonom, iba tolko mi povedali a kedze to tam nepoznam, tak neviem, ktoru izbu konkretnu pytat.

katka1981
8. aug 2018

Ahojte maminky. Hladam maminku kt. planuje ist buduce leto do BJ kupelov. Dcerka bude mat 10 rokov a syncek 3 roky. Na liecenie pojde moja dcerka, ja ako doprovod so syncekom. Teraz je tam dcerka sama po druhykrat. Prosim vas tie co tam chodite a planujete ist, mohli by ste sa mi ozvat? Budem vam velmi vdana, dakujem.

adrianna23
8. aug 2018

@katka1981 ahoj, kľudne napíš IP

mm2008
20. aug 2018

Ahojte, prosím mal niekto dieťa v tej detskej liečebni Valentína? Uvažujem nad ňou..možno o rok ja by som tam šla do kúpeľov sama so sebou a syn do detskej liečebne ale v rovankom termíne. Ďakujem za odpovede...