icon

Liek na detský kašeľ

3011ketrin
1. dec 2015

Caute baby uz som zufala poradte nieco na kasel my berieme vsetky mozne sirupy a v kuse nas dusi hlavne ked mala pobeha alebo ked spi .

tiwyna
1. dec 2015

Presne toto ma moj maly,kasle takto uz mesiac, na pohotovosti mu teraz dali konecne Biseptol,pol tabletky / 12 hod a uz v prvu noc zakaslal len parkrat,co predtym nemohol spat celu noc,ako mi kaslal.

petqua
1. dec 2015

Nam velmi pomaha Neoangin pre deti. Aj cibulovo medovy sirup, doma pripraveny 😊. A este pobyt vonku, aj ked kaslu. Odkedy si moja 3a pol rocna dcerka pyta na veceru rozok s maslom a medom, nebola uz asi mesiac ani len nachladnuta.

unique26
1. dec 2015

u nás zaberá VIVI ŠŤAVA, aj kašel zastaví, aj podporuje imunitku, ako ju decká berú, sú v poho, ak chcete viac info, máme tu skupinku prírodnú, ste vítané
https://www.modrykonik.sk/group/7197/

janula2511
7. dec 2015

Ma niekdo skusenosti s tatranskov prieduskovov zmesov?sirup.

mlsnapani
11. dec 2015

@3011ketrin a aky má ten kašeľ? Vykasliava alebo len taký dusivy? Ako stare dieťa?

slavenap
11. dec 2015

u nas zabera Stoptusin,a ktomu tymianovy domaci sirup 🙂

janula2511
11. dec 2015

@slavenap ahoj ako sa robi prosim ta tymianovy domaci sirup?

xlea
11. dec 2015

http://www.vitalita.cz/slezovy-kvet u nas ficime dlhoo na tomto. slezovy kvet - ale nezalievat horucou vodou , ale studenou a nechat v noci vyluhovat, rano scedit a troska prihriat, dat podla potreby med, citron... do 3 dni je kasel tahet

janula2511
11. dec 2015

@xlea a kde zozeniem slezovy kvet?

xlea
13. dec 2015

@janula2511 v lekarni isto

slavenap
13. dec 2015

@janula2511 mas to aj n nete,ja na 250ml vody davam 200g trstinovy cukor,privedeim do varu ,potom vypnem a vysypem 1 balicek tymianu,ale uz nevarim.Necham to luhovat aspon 10min.

mlsnapani
14. dec 2015

@slavenap bez cukru by to nešlo? Ten cukor sa mi tam vôbec nepáči 😞

slavenap
14. dec 2015

hmmm..ja viem,skus iny ,"setrnejsi" cukor,inak by to dieta asi nevypilo

babulka82
14. dec 2015

@slavenap aj ja robim presne tento 🙂
@mlsnapani ten cukro tam treba lebo to aj konzervuje tym padom ,sirup sa pije po lyžičkach a pokial nezje ešte dieta ešte 5kg sladkosti okrem tohto tak sa nič nedeje.

mlsnapani
15. dec 2015

Tak to ostanem pri Prospan sirupe. Je prírodný . Chutí výborne ale hlavne nám zaberá dokonca aj pri sťaženom dýchaní pri astme.

larika04
23. dec 2015

Ahoj chcem sa opytat doktorka nam dala ventolin hlavne v noci vzd. Kasle. Počula som ze sa ma vysadiť postupne. Po akej dobe sa začne vyhadzovať. ? A dávate nieco popri aj na vykaslanie? Dakujem

mlsnapani
23. dec 2015

@larika04 ventolin by som dala výlučne len pri zachvatoch ked sa dieťa nevie nadýchnuť. Par rokov dozadu sa dával len na odporúčanie imunoalergologov, teraz ho píšu pediatri hlava nehlava. Hlavne si treba prečítať pribalovy leták a prípadne sledovať ci nemá nežiaduce účinky.

mnamko
12. jan 2016

Nam pomaha mucoplant