Lieky Benemicin a Klacid. Znášajú sa dobre?

romanferko
5. mar 2010

Prosím máte niekto skúsenosti s týmito liekni na zvečšené limfatycké žlazy či sa dobre znášaju atd. dakujem

tymothy
5. mar 2010

Romanferko, tyhle léky jsou antibiotika, takže na zvětšené lymfatické žlázy se používají jen v případě, že je příčinou bakteriální infekce...O Benemicinu toho blíž moc nevím, ten Klacid je vcelku šetrný lék - takže nežádoucí účinky se u něj vyskytují zřídkakdy.

romanferko
autor
5. mar 2010

děkuji za odpověd náš maličký právě má ty zvětšené žlázi po očkování BCG a prodělal právě ztoho infekci a dnes jsme ty léky dostali po vyšetření sona a tak čekáme co bude dál.

lulii
5. mar 2010

Ahoj, tak já jsem zrovna v lednu byla docela dost nemocná, ale angína to ještě nebyla. Nebylo jasný, jestli nejsem těhotná, ale potřebovala mi Dr. předepsat antibiotika, protože jsem fakt trpěla a předepsala mi právě Klacid. Jsou to ATB i pro těhotné, takže určitě bidou šetrné a je pravda, že mi pomohly. Žádný vedlejší příznaky jsem neměla 😉

bubula64
5. mar 2010

romanferko moj maly prave uziva benemicin aj klacid a ma z nich hnacky 😒.inak my sme sa dnes vratili z nemocnice kde mu uzlinu vybrali.

romanferko
autor
7. mar 2010

AHOJ NÁŠ MALIČKÝ TIEŽ PLNI JEDNU PLIENKU ZA DRUHOU ALE INAK JE V POHODE RASTIE A PAPÁ A SMEJE SA TAK ZATIAL OK 🙂 NO UVYDIME PO DALŠEJ NÁVŠTEVE V BLAVE .TAK ZATIAL 😉

veronika81
7. mar 2010

môj malý z Klacidu zvracal 😔 Ani sme ich nedoužívali!