Lieky na nočný kašeľ u 3-ročného dieťaťa
Trifed zlty alebo prednison tbl?
Co by ste dali 3r dietatu na nocny zachvatovy kasel?aj sople?
Trifed zlty alebo prednison tabletu?Dr.nam poradila jedno alebo druhe
Dakujem
Mojmu 4rocnemu teraz krásne zabral trifed žltý.. v podstate po dvoch dňoch už začal vykašliavať vlhkým kašlom. A ešte yabro do inhalatora
Prednison nie. Dala by som antihistaminikum typu fenistil a antitussikum kvapky napr. Ditustat,tussin...trifed nie.a samozrejme liecba aj cez den.
@mamickalisticka ako casto si davala?
@janinah preco nie trifed?prednison chapem ale preco nie trifef....z tussinu kasle este viac ako blaznivy
Prednisom určite nie. Ale tiež pozor na trifed,niektorým deťom veľmi zle zaberá. Naša prešla celý deň a bola Malatiná,niektoré sú zlostne...
Nechápem ten prednison,veď ten veľa doktorov nechcú predpísať ani dospelim
Niektorym detom trifed nesadne.
https://www.modrykonik.sk/forum/detske-zdravotne-problemy/sposobil-vasmu-dietatu-sirup-trifed-vedlajsie-ucinky/
Niektorym detom trifed nesadne.
@angela85 myslis ze jednorazova davka moze vwlmi ublizit?
Dnes je tu už asi 4 téma o prednistne.To stále ty zakladáš?
Ked nam ho predpísala, dala som 3x, po 2.5ml (ano bol unavenejší v ten deň, ale napríklad v noci už vôbec potom nekaslal, a na druhý deň mal už vlhky a to som dala len večer.
Dnes je tu už asi 4 téma o prednistne.To stále ty zakladáš?
@esther100 prosim?po roku zalozim temu a ides ma tu obvinovat?nevedela som vyhladat nikde co je lepsie tak som sa spytala
Ked nam ho predpísala, dala som 3x, po 2.5ml (ano bol unavenejší v ten deň, ale napríklad v noci už vôbec potom nekaslal, a na druhý deň mal už vlhky a to som dala len večer.
@mamickalisticka dakujem,dala som mu a uvidime
@mamickalisticka a zas ja dávam aj prednison čipok, keď je už veľmi zle a hlavne teraz, keď je vonku už teplo a nemam ako pomôcť pri laryngitide.. v zime pomaha studený vzduch, ale keď je 10+ stupňov, podam čipok, tak kazala dr
Pre Boha....sa ukľudni,normálne sa pýtam,lebo to tu už dnes bolo niekoľkokrát spomenuté...vždy anonym,3r dieťa,horká tabletka,nočný kašeľ .....
Pre Boha....sa ukľudni,normálne sa pýtam,lebo to tu už dnes bolo niekoľkokrát spomenuté...vždy anonym,3r dieťa,horká tabletka,nočný kašeľ .....
@esther100 ja som kludna,len som si nevsimla podobne temy,ak tu uz boli prepac nenasla som

Prednison nie. Dala by som antihistaminikum typu fenistil a antitussikum kvapky napr. Ditustat,tussin...trifed nie.a samozrejme liecba aj cez den.