Lieky na spanie pre deti
Prosím vás poznáte alebo máte skúsenosti s liekmi na spanie pre 6r dieťa?Má strašné plytký spánok a zobudí sa aj na prelet muchy.Dakujem
si sa zbláznila?
Dieťaťu by som lieky na spanie dala iba ak je to naozaj naozaj nutné.
Plytký spánok nie je dôvod na lieky, skôr hľadať príčinu a riešenie.
Vytvoriť vhodné prostredie, teplotu / chápem, že v lete je to ťažšie/. zabezpečiť aktivity počas dňa, pokojný večerný rituál a pod.
Má z toho spánku problémy? Je unavené počas dňa, nervozne, nesústredené?
Si normalna?
Navrhovala by som konzultáciu s pediatrom a následne podľa potreby a doporučenia lekára iné vyšetrenia. Cez deň je všetko v poriadku? Má iné diagnózy? Je školák? Je cez deň unavený? Neurologicky je v poriadku?
Magnézium by pomohla pol tabletky pred spaním s večerou, ak je rozrušený, nervózny, po konzultácii s pediatrom.
Porad sa z lekárom. Keď ma zlý spánok môže ti predpísať fenistil , ten je ukludnujúci a pomôže mať lepší spánok. Vlastná skúsenosť. Kúpiš aj bez predpisu za cca 7e
Max by som skúsila medovkovy čaj, isto nie lieky na spanie. Zvykne si na ne a potom čo? Už bez nich nezaspi ale poraď sa s dr možno existuje niečo aj pre tak malé deti.
Porad sa z lekárom. Keď ma zlý spánok môže ti predpísať fenistil , ten je ukludnujúci a pomôže mať lepší spánok. Vlastná skúsenosť. Kúpiš aj bez predpisu za cca 7e
@lensii Fenistil, nekupiš bez predpisu. Je, viazaný na lekársky predpis.
@lensii Fenistil, nekupiš bez predpisu. Je, viazaný na lekársky predpis.
@anna777115 kúpiš ho normálne cez české lekárne
Má dieťa diagnózu? Napísala si nám ničovaté nič.
Nespi nahodou s otvorenymi ustami? Vtedy vznika apnoe,ktore narusa spanok a brani hlbokemu spanku.
@anna777115 kúpiš ho normálne cez české lekárne
@parvinka0001 fenistil nemusí dieťa uspavat, na moju dcéru vôbec nepôsobí utlmujuco.
@parvinka0001 fenistil nemusí dieťa uspavat, na moju dcéru vôbec nepôsobí utlmujuco.
@kvietok1233 ja nič také nepíšem .len som napísala že ho kúpiš normálne

Dieťatu lieky iba pri vážnejších dg toto určite nie je dovod