Lieky na spanie pre deti
Prosím vás poznáte alebo máte skúsenosti s liekmi na spanie pre 6r dieťa?Má strašné plytký spánok a zobudí sa aj na prelet muchy.Dakujem
Dieťaťu by som lieky na spanie dala iba ak je to naozaj naozaj nutné.
Plytký spánok nie je dôvod na lieky, skôr hľadať príčinu a riešenie.
Vytvoriť vhodné prostredie, teplotu / chápem, že v lete je to ťažšie/. zabezpečiť aktivity počas dňa, pokojný večerný rituál a pod.
Má z toho spánku problémy? Je unavené počas dňa, nervozne, nesústredené?
Navrhovala by som konzultáciu s pediatrom a následne podľa potreby a doporučenia lekára iné vyšetrenia. Cez deň je všetko v poriadku? Má iné diagnózy? Je školák? Je cez deň unavený? Neurologicky je v poriadku?
Magnézium by pomohla pol tabletky pred spaním s večerou, ak je rozrušený, nervózny, po konzultácii s pediatrom.
Porad sa z lekárom. Keď ma zlý spánok môže ti predpísať fenistil , ten je ukludnujúci a pomôže mať lepší spánok. Vlastná skúsenosť. Kúpiš aj bez predpisu za cca 7e
Max by som skúsila medovkovy čaj, isto nie lieky na spanie. Zvykne si na ne a potom čo? Už bez nich nezaspi ale poraď sa s dr možno existuje niečo aj pre tak malé deti.
Porad sa z lekárom. Keď ma zlý spánok môže ti predpísať fenistil , ten je ukludnujúci a pomôže mať lepší spánok. Vlastná skúsenosť. Kúpiš aj bez predpisu za cca 7e
@lensii Fenistil, nekupiš bez predpisu. Je, viazaný na lekársky predpis.
@lensii Fenistil, nekupiš bez predpisu. Je, viazaný na lekársky predpis.
@anna777115 kúpiš ho normálne cez české lekárne
Nespi nahodou s otvorenymi ustami? Vtedy vznika apnoe,ktore narusa spanok a brani hlbokemu spanku.
@anna777115 kúpiš ho normálne cez české lekárne
@parvinka0001 fenistil nemusí dieťa uspavat, na moju dcéru vôbec nepôsobí utlmujuco.
@parvinka0001 fenistil nemusí dieťa uspavat, na moju dcéru vôbec nepôsobí utlmujuco.
@kvietok1233 ja nič také nepíšem .len som napísala že ho kúpiš normálne

Dieťatu lieky iba pri vážnejších dg toto určite nie je dovod