Lieky od bolesti po obriezke
Prosim vas moj 2rocny syn je dnes po ciastocnej obriezke,nake lieky od bolesti viete poradit?
môj syn bude mat v auguste 6rokov a ani jemu nejde poriadne stiahnut predkozka neviete mi poradit co treba robit?
dobre ranko,tak prva noc bola super co som vobec necakala,maly sa zobudil na cikanie len ras a to bol zvyknuty cikat do plienky ale nedala som mu.celu noc spinkal cipok som davala ass rano,aj sa v pohode zakryl perinou aj v pohode us cika ale ten harmancek to strasne place,ale to mu iba namacam po cikani do pohara len namocim a hotovo ale place neviem preco....do vane nechcel vobec vcera vydrzal necelych 5minut ale plakal stale tak som ho dala von...len nam doktor kazal tu kozku stahovat ale chudacik ved to ma cerstve a opuchnute a na dotyk citlive tak mu to asi este necham tak....dakujem vsetkym za rady
@kristinka1826 jednoznacne by som zasla k detskemu pediatrovi nech ti povie co treba robit,alebo ja som vyhladala skor detskeho urologa a on mi povedal co s tym treba ale hned mi povedal ze to musi ist na ciastocnu obriezku tak som bola s toho v soku ale je to naozaj dobra vec,boli sme natom vcera a dnes us mu je lepsie zase...odporucam
Ak ti môžem poradiť, tak vždy keď pôjde cikať(teda ak sa vie vypýtať) daj ho do sprchy a pusti mu na pipíka vodu. Našemu to pomáhalo,aspoň menej a na druhý deň už vôbec bolestivo necikal.
Držím palce. Lieky ti neviem poradiť, nedávala som.
@ivetlo dakujem ale s cikanim us nemame ziadny problem prvy den to bolo take ze trosku plakal ale druhy us vobec....diki 🙂
Tak to som rada. Super. 🙂
@ivetlo 🙂 :D ;)
@19misiatko93 a keby sme museli ist nato ako dlho by sme boli v nemocnici?a ako prebieha ta obriezka to ho daju aj pod narkozu alebo ako to je?jemu ide ciastocne stiahnut ale ta jedna strana tak dobre nejde.vo vode mu to stahujem.ked sa mam priznat velmi sa toho bojim. ☹
@kristinka1826 my sme si vybavili jednodnovu chirurgiu prisli sme o pol osmej malemu dali dve tabletky a cipok panadol,potom nas zobrali na izbu kde sme boli este s tromi chlapcami maleho zobrali ako prveho o osmej trvalo to pol hodinu potom ho doniesli na izbu a po desiatich minutach sa prebral z narkozy a strasne plakal ale vraj to je normalne potom sa zase ukludnil a spinkal ale doniesli dalsieho co plakal tak moc nespal o desiatej nas pustili domou dala som ho do postele a spinkal tri hodiny.potom lezal cely den a bol kludny a ked isiel cikat trosku plakal ale len v ten den.na druhy den us cikal v pohode stale namacam do pohara s harmancekom po cikani a ras za den kupeme v harmanceku nie dlho aby sa mu nerozpadli stichy.inak davame nurofen od bolesti a framykoin.velmi dobre to znasa a podla mna je to dobra vec.ked to je ozaj treba.poradte sa s doktorom ale ja som vyhladala viacerych urologov aby som pocula viacej nazorov.ale nebojte sa naozaj sa nemate coho....drziim palce 🙂
@ivka8255 prosim vas ako ste mu to potierali .. nam vcera robili obriezku, dnes sme zlozili obvaz ako kazali a troska mu to krvaca .. nechce sa dat toho uz ani chytit a najma meviem ako mu to natret framikoinom ..bojim aa ze ked to ma vlhke od krvy tak sa mu tam obklady s mastou prilepia ..
@radka285 Ako ste zvládli nakoniec tú obriezku? My sme dnes po, ale nepovedali nám nič o obkladoch. Pýtala som sa, či musí mať obväz, že pre mňa bude lepšie, keď nemusí. Má to voľné od operácie, natieram mu to, keď spí, jemne, s rukavicou vyčistím a natriem. Berie lieky každé tri hodiny (tak mi povedali). Koľko dní trvala bolesť?
@jankajanka134 nasho to "nebolelo" cikal bez problemov .. zrejme preto ze bol malicky, najhorsie bolo to na druhy den odviazat, potom sme to macali v pohari s repikom a jemne framikoinom natriet... zahojilo sa to do dvoch tyzdnov, no chrasta kym zisla trvalo to dlhsie

@latvia ach... zmýlila som si to z aspirínom.... ☹