Lieky pre zachrípnuté dieťa
Dcérka má 3 r je zachripnuta, hrdlo má čisté čo jej môžem dať okrem kalcioveho sirupu zajtra idem na pohotovosť .
@1321987 môj mal laryngitidu, keď mal asi toľko rokov a bral 1 čajovú lyžičku calcium chloratum a 1/2 dithiadenu na noc a tuším ešte fenistil kvapky. Keby to bola laryngitida, tak lekár zvykne ešte predpísať prednisonove čipky, ktoré sa držia v chladničke a používajú sa len, ak by sa v noci začala dusiť. Ale to musí vyšetriť krcny lekar. Laryngitidu spoznáš podľa takého " štekaveho" kašľa. Keď je len zachripnuta, dala by som na noc to calcium chloratum.
@1321987 môj mal laryngitidu, keď mal asi toľko rokov a bral 1 čajovú lyžičku calcium chloratum a 1/2 dithiadenu na noc a tuším ešte fenistil kvapky. Keby to bola laryngitida, tak lekár zvykne ešte predpísať prednisonove čipky, ktoré sa držia v chladničke a používajú sa len, ak by sa v noci začala dusiť. Ale to musí vyšetriť krcny lekar. Laryngitidu spoznáš podľa takého " štekaveho" kašľa. Keď je len zachripnuta, dala by som na noc to calcium chloratum.
@eviq nemám kalciovy sirup ale pôjdeme zajtra nech ju pozru
Zachripnutie a laryngitida su dve velmi odlisne “choroby”. Zachripnutie ako prislo tak odide aj bez akejkolvek liecby, aj bez placebo kalcioveho sirupu. Ani caj ho nespasi, staci voda, proste nech nieco pije. Na pohotovost ist so zachripnutim bez akehokolvek ineho problemu je fakt… zbytocne.
Zachripnutie a laryngitida su dve velmi odlisne “choroby”. Zachripnutie ako prislo tak odide aj bez akejkolvek liecby, aj bez placebo kalcioveho sirupu. Ani caj ho nespasi, staci voda, proste nech nieco pije. Na pohotovost ist so zachripnutim bez akehokolvek ineho problemu je fakt… zbytocne.
@anavixy málo pije a v noci raz zakasle
ty vies co je laryngitida??? dieta kasle tak, ze sa nemoze nadychnut, stekavo kasle. Zachripnutie NIE JE stav ma pohotovost!!!
Toto nie je ani laryngitida ani stav na pohotovosť.
Zachrionutie nie je laryngitida a ani dovod na pohotovost. To si akurat tak odtial prinesiete nieco naozaj fajnove. Ak by sa dieta dusilo, malo problemy s dychanim, tak nie ze zajtra, ale hned na pohotovost, ak nemas skusenosti a potrebne lieky doma. Ale nie zachripnutie.
@1321987 laryngitida je nieco uplne ine,syn ma 1.5roka a uz ju mal 3x,prvy x som myslela ze sa zadusi,co tak stekavo kaslal,celu noc sme presedeli na terase a dychali studeny vzduch.laryngitida je z opuchu,dieta nemoze dychat.a nie ze ho skriabe v hrdle.to nie je stav na lohotovost preboha.kup junior angin a vybavene
Ze pohotovost nech ju pozru.. ty si mimo.
V utorok ju moze kuknut jej pediater so zachripnutim.
Ak k tomu nemá horúčky alebo čo to naozaj není stav na pohotovosť. 1. Zbytočne zneužívanie pohotovosti, ak je to len zachripnutie, nato by sa aj naša detská dr asi tvárila že som prišla iba s tím 😃, 2. Na 99% budú na vás nepríjemný, 3. Na pohotovosti ak budú deti tak s akutnymi horúčkami, grcackami a bohviecim keďže tam ľudia chodia s vážnejšími stavmi a zbytočné si koledujete o nákazu niečom horším
Ak je zachripnuta, čaj, tekutiny, kľudový režim, čo najmenej rozprávať, kalciový sirup.. ak prídeš na pohotovosť a povieš že je len zachripnuta,no neviem ..
Ze pohotovost nech ju pozru.. ty si mimo.
V utorok ju moze kuknut jej pediater so zachripnutim.
@anonym_1d5291 ty si mimo
Toto je stranka o porade nie o urážani
Vyhoďte túto nevychovanu zenu
@1321987 prečo nevychovana žena? Píše ti to úplne presne a súhlasím s ňou, na pohotovosť sa chodí z iných dôvodov, zachripnutie je úplne bežné pri chorobe dieťaťa, kúp kalcium, sirup a hotovo, v utorok môžeš ísť k detskej, ak nemá teploty 40tky atď.
@anonym_f21bf9 máme laryngitidu predsa dali jej cipok a kalciovy sirup
@1321987 tak vies, ty mas dieta pri sebe nie my
Ty musis vediet ci to je len zachripnutie ktore si tu opisovala alebo nieco horsie
@1321987 uprimne si ma pobavila😁

naco na pohotovost? neviete zrazit teplotu? je dehydrovana nepije? normalne jej sprav caj s medom a vybavene🤦♀️ pokial nema totalny zachvat kaslu ze sa nevie nadychnut to na pohotovst nepatri