Má dieťa seknutý krk alebo niečo vážnejšie?
Maminy, syn ma 1,5 roka a odvčera nemôže otocit hlavičku do ľavá, otočí sa celým telom. Nemam pocit,že by ho to nejako bolelo, môže to byt len seknuté? Poprípade čo ku na to dat? Skusila som plienku ohriať a priložiť, ale nechce to, bojovala som s nim
@anonym_autor k doktorke
@anonym_autor dr
@anonym_autor dufam, ze si bola u doktorky a uz vies odpoved na problem tvojho dietatka
@anonym_autor dufam, ze si bola u doktorky a uz vies odpoved na problem tvojho dietatka
@sanssa nebuďte prosím arogantná, bojim sa o svoje dieta a hneď rano s ním aj pojdem. Nestretla som sa s tým a mysleli sme si,že len ho ofuklo,keďže je teplo a rychlo prievan. Len som chcela vediet, či sa s tým niekto stretol
@anonym_autor k doktorke
@anonym_6fd40d
@anonym_0b5d57
@anonym_23c117 ďakujem
Smer k dr. a ak je krk seknuty najprv sa dava studene az ked mierne povoli tak teple aj ked z neznamych dovodov vacsina laikov si mysli opak. Takze ak nevies pomoct a ani diagnostikovat tak malo by to byt automaticke, ze ako prve navstivit dr.
@sanssa nebuďte prosím arogantná, bojim sa o svoje dieta a hneď rano s ním aj pojdem. Nestretla som sa s tým a mysleli sme si,že len ho ofuklo,keďže je teplo a rychlo prievan. Len som chcela vediet, či sa s tým niekto stretol
@anonym_autor pisala si pred desiatou prvy krat, pred dvanastou si napisala, ze rano pojdete. To si mohla za ten cas aj lekara stihnut.

@anonym_autor chod to ukázať k dr