Má ísť dieťa s prechladnutím k lekárovi?
Ahojte chcem sa opýtať syn mi nastúpil prvý krát do škôlky od minulého týždňa má tri a pol roka je doma kvôli prechladnutiu nekasle má len sopliky dávala som mu lieky vypadali už ok že ho dám do škôlky včera mi prestal jesť len sa tak pipral v jedle a jedol by len čokoládu ani jogurt mu nechytil a stále pýtal čaj má ísť radšej k doktorke aj keď má len sopliky a nechuť do jedla potrebujem aj nejaké potvrdenie do škôlky že je chorý ? ďakujem za radu
@anonym_autor nechuť je podľa na normálna keď má sople 🙂 aspoň v našej škôlke treba potvrdenia iba ak je predskolak alebo ako mal nejakú infekčnú chorobu napríklad kiahne
ospravedlnuju sa na viac ako 5 dni len predskolaci. Hovoria to vždy na vstupnom rodičovskom, ak si bola 🙂
@anonym_autor kvôli soplom a chuť na čokoládu určite nemusíš behať k lekárke. Ak môžeš, zostaň s ním doma, ak potrebuješ Očr, tak samozrejme lekár. A čokoládu mu nedaj, čaj mu stačí, ak nechce jesť.

@anonym_autor so soplilmi sa k dr nechodi, mozno ste fam nachytali nieco horsie. Na sopliky sa nedavaju ani lieky, do nosa morska voda a fukat.