icon

Má moje dieťa kiahne?

13. júl 2023

horucka k tomu

DNES vyhadzana na chbrte,dekolt, ruky...

co myslite su to kiahne?

Má moje dieťa kiahne?
Strana
z2
ja_mama
13. júl 2023

S tym nurofenom je to take, ze ktovie kde je pravda...nam dr povedala ze pri 40tkach co nejdu zrazit sa kludne moze striedat paralen/nurofen ze nic sa nestane..

simona92101
13. júl 2023

Puder sa uz neodporuca..my sme natierali s betadinom a krasne vysusilo a zahojilo,ani nesvrbelo

autor
13. júl 2023

@simona92101 dakujem vyskusam ale natierali ste aj tie ranne stadia ci az tie pluzgierove

simona92101
13. júl 2023

Aj ranne aj pluzgierove.pluzgiere mala snad len 2,ostatne sa nestihli ani naliat.trosku to stipkalo ale to je dobre,pekne to vydezinfikovalo a tym padom to ani neskrabala dcerka.do tyzdna bolo po kiahnach,jazvy nezostali.

autor
13. júl 2023

@simona92101 betadin OK vyskusame

autor
13. júl 2023

@simona92101 betadin ta hneda stava? ze?

poslednepogo
13. júl 2023

Odporúčam Bioderma Cicabio spraj, nám ho odporučili v lekárni pred týždňom a pol na kiahne.. pekne sa hoja, plus dr.presdpísal hypermangan kúpel a fenistil kvapky ale z nich bol malý podráždený a taký zmetený ospalý narážal do nabytku potkýňal za apod

godyna
13. júl 2023

Teraz ma dcéra kiahne a jej úplne najlepšie zaberala Alpa. Lepšie ako bwtdin.

autor
13. júl 2023

@poslednepogo anom toto su bezne prejavi Finistilu ale zaroven tlmi zapalovy proces.

autor
13. júl 2023

@poslednepogo nasa po fenistile vzdy dost spava.

autor
13. júl 2023

@godyna malej nepomohlo svrbelo ju stale. a ALPA vysusila?

lalala15
13. júl 2023

Vyzerá to na kiahne. Dieta kup 1x denne 2-3 min v hypermangane- voda ma byt slabo ružová. Žiadny púder, pod tým to iba kvasí. Vyrážky treba popierať tantum verde sprej a kúp si tanno hermal mlieko alebo Bioderma cicabio lotion sprej, ak vyrazky svrbia, tak fenistil kvapky.
A ešte k tomu Nurofen sirupu, mne vyslovene pediatrička povedala, ze pokojne môžem podať nurofen sirup. Snáď som ti pomohla

godyna
13. júl 2023

Ano na vysusenie alpa, svrbeniu nezabráni. To som dávala fenistil kvapky. A na vysušené chrastičky tea tree olej. Potom pekne odpadávajú. Mala toho brutálne veľa a zdá sa že iba 1-2 jazvcky zostanú

autor
13. júl 2023

@lalala15 az moc. dakujem.
@godyna dakujem

kokos mali sme uz vselico ale Kiahne mi pridu ako veda.

veroonr
13. júl 2023

@slavomira236 nie na kazdu vyrazku novy tampon ale cistym miestom potriet, len aby sa neprenasala infekcia. Alebo ked aj jednym miestom tak aspon vyrazky v tom istom stadiu. Nam sa to osvedcilo

slavomira236
14. júl 2023

@veroonr kukaj ako sa rano zobudil dnes moj starsi ceky chrbat musim natriet a som myslela ze mebude mat tolko ako dcera

veroonr
14. júl 2023

@slavomira236 ooou tak to je brutal. To by som asi teatree s vodou dala do rozprasovaca a iba postrekovala. A urcite okupat v hypermangane. Drzim palce 🙏

slavomira236
14. júl 2023

@veroonr ano kupala som ho. A tea tree pouzivam..toto by som nevybodkovala urcite. A ma taketo ma cele ramena a cely krk..nemam nervy dcera skoncila on zacal na bruchu tolko toho zatial nema. Ani na pipiku. Mladsia mala vsade v usiach na nohach spodok chodidiel lrsy na nohach no mala to tak rozlozene vsade ajv zadku tak sa dalo bodkovat. On to ma sustredene viac na urcity h miestach . Dnes 3ti den bojim sa ako sa zobudi zajtra

veroonr
14. júl 2023

@slavomira236 ach jo, no drzim palce

Strana
z2