Má používanie dudlíka vplyv na kojenie?
Ahoj, chtěla jsem se zeptat jak jste na tom s dudlíkem. Já ho malé zatím vůbec nedávám, ale je někdy je to dost náročné. Psala jsem dotaz na laktační ligu, jestli dudlík kazí techniku sání i po 2 měsících, ale ještě mě neodpověděli, tak se jdu poradit sem. Máte problémy s kojením, když dáváte dudlík? A na růst zoubků to má vliv (dotaz pro maminky s odrostlejšími dítky 🙂 )?
tak to je masakr tomu ani nemuzu uverit a souhlasis se mnou i v tom ze jsem clovek?to asi ne co? 😀 ja siditko nemam nemela bych na nej cas 😎
jéé a to já bych šidítko ze sex shopu chtěla a nemám.. 😢 😀 😀
těch ostatních pro mimi máme dosti.. 😉
gabri.. no já to myslela spíš ironicky.. 😉
ale je jasné, že ji to bude chutnat.. co si budeme povídat.. mě taky nechutná kafe bez cukru.. 🙂
každopádně to určitě není to nejlepší.. 😉
tak ho kup mas siroky vyber od tech sumftu az po luxusni jako muzsky ale to uz je drazsi .. 😀 ale pokud nebrni nehraju
uf. pro nezasvěcené: témata Hladové mléko a Co proti blinkání kormě Nutritonu. Příjemnou zábavu, my už to máme místo večerníčka.
misakri ja jsem s ironii kamaradka a proto jsem to myslela ironicky i ja ale vlastne i pravdive
😕 😕 😕 baby ale čo to za diskusiu??? 😕 😅
Ja som si myslela že šidítko v čestine je cumlík, dudlík.. co sa nedozviem 😅
nikollette to je dobry ja zas nerozumim te vete na diskuzi.co proti urieknutiu jako vubec nevim jsem mimo misu
baby, mne minule kamoska povedala, ze si kupila antibakterialny hreben 😀 😀 😀 nekupite? hahaha
Berenika, my na Sk nemáme prístup na čisto české temy... ale nakukla som cez českého koníka, a to tam čo je za diskusiu??? 😕 v témach co si písala... no pekne 🙄
uráží, sprostě, kam přijde, nechávám toho dost mazat...nevím, ale ostatní se baví, tak to tak nějak pinkáme....
moýná než ho vybalíš z obalu, jako ty avent via pohárky.ne ty jsou zase sterilní 😅
jinak antibakterialní úprava fakt existuje,nap. u lednic a dalších kuch. spotřebičů. myslím, že se používá vrstva koloidního stříbra
Babyyyyy 😀 😀 😀 😀 😀 ma rozosmievate....
Vy asi už gabri dobre poznáte, čo 😉 😅
Ja ju na MK vidím prvý krát...
to je blbost, sprostě nemluvím, pivo nepiju a za chlapma nechodím. podle tebe když někdo řekne sprostý slovo je to i argument pro tebe, že to můžeš dělat taky? chyba.....
nikol, tak projed všechny diskuse a uvidíš, že ne všechny její rady jsou k smíchu 😅
Soanpe, takze je v pohode, ma aj mudre názory a rady? 😉
keby sa mi chcelo, ale už mi oči klipkaju.. ja ju nepoznam, nemám nic proti...

šídítko je náhrada, takže ano, dá se koupit i v sexshopu
poprvé s tebou , gabrianko souhlasím
doufám, že si to zaregistrovala